09 maj, 2013

21 astetta ja pyhäpäivä






Täällä on tänään paistanut aurinko melkein siniseltä taivaalta.
Auringosta voimaa saaneena siivottiin koko huusholli, ja ikkunatkin tuli pestyä samalla vauhdilla.
Iltapäivän sain onnekseni viettää ihan omissa oloissa...ja se teki kyllä hyvää..
Sain virkattua villatakinkin valmiiksi.... ajatellen niitä näitä.

Ja Suomessa käydessä sain äidiltä  lankoja ihanissa väreissä,
 nyt sormet syhyävät  niiden kimppuun :)



Kaunista iltaa Sinulle,
By Kirsikka

6 kommentarer:

  1. Kaunis villatakki :))
    Ihana tunne kunnon siivouksen jälkeen... ja yksin omissa oloissaan oleminen on toisinaan aivan ihanaa!
    Mäkin oon tänään siivonnut monta tuntia - itseasiassa homma jatkuu yhä... sain päähäni vähän vaihtaa ompeluhuoneen mööpeleiden paikkaa ja tyhjensin samalla kaikki kaapit. Huh!
    Mukavaa ja rentouttavaa viikonloppua, blogiystäväin <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kiitos Ellis, jollei ole ompelukuume niin on virkkauskuume :x
      On kyllä ihanaa kun koti on taas puhdas, minäkin täällä innostuin viikolla laittaan koko olkkarin uuteen uskoon....en tiedä onko hyvä, mutta olkoot jonkin aikaa!
      Kaunista, ja rentouttavaa viikonloppua sinulle myös :)

      Radera
  2. Täällä satoi eilen vettä ja oli harmaata, kuten on nytkin, mutta toivotaan nyt, että saataisiin sitä aurinkoa vähän tännekkin kurkkaamaan...:)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Puhaltelen kaunista ilmaa täältä teille pain <3

      Radera
  3. Hitsin Pitsi ! Tuo virkattu-pitsi-nuttusi on "jäätävän" (pahoittelen teini-termiä) UPEA ! Erityisesti takaa se asettuu jotekin niin kauniisti ja tyylikkäästi. Eli jäätävän upea !

    Keski-Suomessa oli eilen ja on tänääkin sateista + sumuista -- tylsä keli ! Toisaalta minulla on jäätävän ihanat kumisaappaat ja takki pitää vettä, joten satakoon ! Tuulkoon ! Sumuttakoon !

    Minulla on tänään ylityö-vapaapäivä ! Jihuu ! Iltatähti on koulussa, Teini Saksassa, Esikoinen HKI:ssä ja Mies rajan takana Karjalassa. Jäätävän huippua olla juuri nyt yksin kotona. Pitäisi vähän edes imuroida, mutta EI huvita... Taidan keittää kahvit ja ottaa palan pitkopullaa (ison palan). Ihanaa, Iloista ja Inspiroivaa viikonloppua ! t: Tiina

    SvaraRadera
    Svar
    1. Virkkauskuumeen tuotos.....polttaa äidiltä saadut Langat, mutta yks kaks muistin että oli vielä libanonista ostetut langat, eli täällä virkataan "säikehtivää" neuletta(laitan kuvia, jos kestää julkaisun).
      Minäkin sain kompattua viimeiset 1 1/2 tuntia, ja olin aikaisin kotona... oltiin kaupoilla , kaapit huutaa tyhjyyttään(kun täällä on vaan ommeltu viikko tolkulla), ja nyt tulee asiaan ruokapuolella suuri korjaus!!!!

      Kahvihetkesi kuulostaa aivan ihanalta....Tänään olin niin väsynyt, että kauppareissun jälkeen vedin päikkärit, ja on vähän pirteempi olo...odottelen ystävääni viinilasilliselle.
      Kaunista viikonloppua ihana sinä!!!

      Radera