10 maj, 2013

Omenapuut kukkii

 
Kesä on saapunut Tukholmaan - omenapuut kukkii.
Tänne on harva se päivä luvattu sateita, mutta (onneksi) ei näy.
 Olemme saaneet nauttia kauniista ja lämpimistä toukokuun päivistä... yohooo!!!
Toivottavasti näin vielä jatkuu viikonloppuna, vihdoinkin kun on aikaa vaan nauttia!
 
Kaunista perjantaita Sinulle,
By Kirsikka
 

 
 

8 kommentarer:

 1. Täälläkin tänään ollut ihana aurinkoinen päivä...omppupuut ei vielä kuki, mutta muuten niin lämmintä.
  Toivotaan, että huomenna on kaunista, kun on se joka vuotinen motoristikirkko ja aiomme mennä taas sinne....viime vuonna tuli vettä ja oli kylmää.
  Aurinkoa viikonloppuusi♥

  SvaraRadera
  Svar
  1. Peukut täällä pystyssä, että saitte kauniin päivän tänään sinne ihanaan Suomeen!
   Hyvää viikonloppua Irmastiina!

   Radera
 2. kauniita nuo omenapuun kukkaset! hyvää viikonloppua ja lämmintä ja aurinkoa toivotan!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kirsikkapuutkin täydessä kukassa.....kunpa ehtisi kuvia napsimaan tänäkin keväänä!
   Suloista viikonloppua Mira!

   Radera
 3. Ihania, kesäisiä kuvia! Omenapuun kukat osaavat aina olla yhtä viehättäviä!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos Intianminttu.......luonto on kuin suuri taideteos :))

   Radera
 4. Täällä ei vielä kuki omenapuut, eikä paljon muutkaan -- minä mukaan lukien olen vielä talven jäljiltä pikkuisen nuhruinen ja epäsiisti. Eilen illalla olisin halunut "kukkia", mutta ei, niin ei. Lähdin koiran kanssa iltakävelylle tukka pystyssä, ilman ripsiväriä ja kumpparit jalassa... Olin kävellyt ehkä 100m, kun törmäsin ihmiseen, joka kymmeniä vuosia sitten hurmasi moottoripyörällä, mustalla nahkatakilla ja Eppu Normaalin c-kasetilla. Huh, huh ! Olisi ollut mukavaa olla "hurmaava oma itseni" tai EDES siisti, mutta ei, niin ei. Oikeastaan "vanhojen heilojen" asuminen "samoilla nurkilla" ja heihin törmääminen pitäisi kieltää laissa !!?!!

  Kävelimme sitten "yhtä matkaa"; hän kotiinsa toiselle puolelle kylää ja minä + koira sinne asti ja vielä ohikin. Oli omituista; ei haikeaa tai muutakaan ! Jäin vaan miettimään pitkälle iltaan, kuinka elämäni on mennyt. Kyseinen Moottoripyörämies EI suinkaan ollut elämäni rakkaus, joten missään "tunnemyrskyssä" en iltaani siltä osin viettänyt. Nuoruuteeni kuitenkin ajatuksissani palasin; syksyisiin iltoihin, moottoripyöriin, liftaamiseen ja tiuhasti vaihtuviin poikaystäviin. Voi sitä ahdistusta, iloa ja elämän janoa ! t: Tiina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kuulosti kivalta perjantainen tapaamisesi....itsellä ei ole pelkoa että törmäisi vanhoihin heiloihin tai ihastuksiin täällä (paitsi ex-mies...:P )
   Suomessa käydessä ekan heilan nähdessä, sydän kyllä hypähtää (edelleen) kurkkuun.....ehkä vanhasta opitusta tavasta...eller..??
   Ollaan kohta menossa ystävää moikkaamaan <3, edistystä tapahtumassa...toivotaan, rukoillaan........ystävättäreni tarvii tukea nyt!!!!

   Radera