23 maj, 2013

Hei haastetut
Hei, Sinä haastettu, miten on ensimmäinen viikko mennyt?

Itsellä oli kolme ensimmäistä päivää yhtä taistelua ja tappelemista  itsensä kanssa, kun koko ajan oli nälkä ja teki mieli jotain.
Mielitekoon nautin jälkiruokakulhollisen luonnonjugurttia auringonkukan siementen kera.

Ja sain pidettyä näppini erossa, ja suuni kiinni makeista.
Kilon lähempänä juhannusta!!!

Viikon väri: sinivihreä

Koru:pikkujutut
Laukku ja kengät: Zara,Barcelona
Tunika: Indiska


Hyvää torstai iltaa,
By Kirsikka

19 kommentarer:

 1. HYVÄ!!!!Sulla se onnistui ekaviikko!
  Taisitpahan siirtää sen kilon tänne mulle...kiitos ei olis tarvinnu...
  Meillä on ollu täällä niin himpskatin kylmää ja kalseeta et on ollu pakko syödä et pysyis lämpimänä(olipas tekosyy).Pyöräkin katsoo niin kutsuvasti tossa seinustalla kun minä vaan kävelen ohi autolle...kuinkas muuten..t.äityli

  SvaraRadera
  Svar
  1. Äiti,ota itseäs niskasta kiinni,sä pystyt tähän! Sä voit syömisen sijasta juosta itses lämpimäks.
   Juhannuksena pienemmät me !!!!!

   Radera
 2. onnittelut täältäkin!mahtava itsekuri! minäkin voisin selitellä noilla kalseilla ilmoilla ja joka päivä on ollu kahvitteluja ja tapaamisia, tälläistä kotiäidin elämää...seli seli ja tänään oli synttäritkin ;) jatketaan yritystä!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hyvä Mira, tsemppiä.
   Mieti minkä vaatteen toivoisit näyttävän ja tuntuvan hyvältä päältä...siinä on mainio porkkana. Mulla on farkut,joita en viime viikolla saanut kiinni,nyt saa sentään vetskarin kiinni :)... Ens viikolla ehkä napinkin??

   Radera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 4. Hienoa, sinulle! Minä taas olin ystävien kanssa viikonlopun retkeilemässä ja sain yhden kilon. Nyt on kirittävää siis KUUSI kilollista. Voi itku ja hammastenkiristys. Lisäksi täällä on kamala helle ja liikkumisenikin on lipsunut. Taitaa olla aika palata lenkkipostauksiin? Ja katsoa, että löytyykö sitä selkärankaa vai ei.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Viime viikko näytti menevän helpommin minulla, nyt vaatii jo enemmän sisua...kaikki makeat ja leivät olen jättänyt, mutta se mitä syön, syön ihan liikaa :((

   Radera
 5. Onnea!
  Täällä ei ehkä ihan päästy kiloon, mutta pois on lähtenyt ja minullahan ei enää se ole nestettä mikä poistuu, kun olen jo alku vuoden pudotellut noita kiloja. Siis lähtenyt on 600g viikon aikana ja puolikiloahan se olisi se, mikä olisi hyvä. Tietenkin alkuun lähtee enemmän nesteen poistuessa, mutta jos tuohon puoleen kiloon viikko tyytyisi, niin se olisi luultavasti pysyvämpää, tiedä häntä.
  Näillä mennään. Tsemppiä tulevaan viikkoon ja kuulumisiin.
  -päivi-

  SvaraRadera
  Svar
  1. Wow, hieno saavutus.
   Ja ihan oikeat ajatukset painon pudottamiseen, mutta joskus on niin mieletön kiire, ja haluaa tuloksia HETI !!

   Radera
 6. Mä TOIVON että Lillan vattupuskiin on jotain karissut kompostimullan mukana :)
  Kuten sanottu, mututuntumalla mennään :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hyvä Pepi!!
   Istanbul mielessä !!

   Radera
 7. Tänään punnittuna -1,4kg ! Mutta ei liikunnalla tai järkevällä syömisellä, vaan ottamalla käyttöön Naturdiet/ Allevo / Nutrilet -valmisteet... Olen HUIJARI ja harrastan näin ITSEPETOSTA, mutta EI haittaa. Vaakassa näyttää hyvältä; tulosten pysyvyydestä voidaan sitten olla montaakin mieltä !!?!? t: Tiina

  Eilen illalla veti suonta jäätävästi ja oli karmea NÄLKÄ ! Kaiholla kuolasin kaikkea hyvää, mutta sitten vaan jauheet purkkiin + vettä + ravistus ja nopea juonti -- nälkä lähti, vaikka pahaa oli.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hienoa Tiina... ei ollut sääntöä miten pudottaa kiloja, kunhan nyt vaan tippuvat :)
   Minä jätin hiilihydraatit, mutta sitä mitä syön , syön MAHDOTTOMASTI ...eli seuraavan viikkoon mennessä on annosten oltava pienempiä :(

   Radera
 8. Hienoa.
  Itse olen jo 5 kiloa pudottanut tässä kevään aikana. Nyt saisi paino olla tämä, mutta pelkään, että miten osaan elää kohtuudella noiden herkkujen kanssa...kerran aikaisemmin jo olen tuon saman pudottanut ja niin vaan takaisin hiipi mokoma...:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sitähän voi herkutella kerran viikossa, silloin pysyvät kilot parhaiten omissa lukemissaan! :)

   Radera
 9. Oih, ihailtavaa suunnitelmassa pitäymistä.
  Minä lähinnä kirjailin ylös, että mistä niitä ylimääräisiä kaloreita tulee. Päätin, että kun duunissa tilataan aamulla kahvit, jätän sosiaalisen chai latteni tilaamatta, koska se usein valmistetaan jauheesta tai esanssista, josta on ainakin PUOLET sokeria. Pysyin päätöksessä, eli yksi piste siitä.

  Sitten juhlin (erikseen) kahden kaverin läksiäisiä ja molemmissa tuli herkuteltua aika estoitta, kerrankos sitä -meiningillä, eli miinuspiste plakkariin. Vaaka näyttää samaa kuin ennenkin...
  Ensi viikolla uusi yritys paremmin eväin (kirjaimellisesti!).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kuulostaa hyvältä, minäkin suunnittelen ja mietin, mitäs nyt.....eli huomasin että ruoka maistuu ihan liikaa, pitää keskittyä pienempään syömiseen .

   Radera
 10. Onnittelut, hyvä sinä.
  Hoksasin tässä juuri, että en ole ottanut kuvaa itselleni tästä rannekorusta - voinko kopioida kuvasi itselleni ?On meinaan hyvät värit- mutta ei mitään mielikuvaa miten olen sen tehnyt...:)

  pikkujutut

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haluan tuloksia paljon nopeammin, mutta minkäs teet :x

   Tottakai saat, on vaan aika huono kuva kun otin sen mobiililla.
   Se on kovassa kulutuksessa, tykkään ihan hirmusti.

   Radera