11 maj, 2013

Arvonta: Pikkutytön kesämekko

Pikkutytön kesäinen puuvillamekko retrokankaista.
Malli: Kirsikka
koko: 100 cm

Arvonta blogissani 26.5  asti.
Kaikki, kommentin jättäneet ovat arvonnassa mukana,
ja vastaamalla lyhyesti tai pitkään,

kesän 2013 kuumimmat suunnitelmat /unelmat....

By Kirsikka

16 kommentarer:

 1. Hep,arvonnassa mukana! :) Mekko sopisi niin somasti poikani kummitytölle.

  Kesän kuumimmat suunnitelmat ovat auki,koska en tiedä työtilannettani.Muuta kuin että kolmen viikon päästä loppuu työsopimus.Jos kaikki menis niin kuin minä toivon,saisin lorvutella työstä vapaana kesä-heinäkuun ja työt alkaisivat elokuun alussa jatkuen toukokuun loppuun.Kesällä mökkeilisin mielin määrin auringon paisteessa ja kuumana haaveena olis sisustella ja laittella uutta kotia ja sen pientä pihaa.Siinäpä haavetta kerrakseen.. :))

  SvaraRadera
 2. Voi miten kaunis!
  Olisipa pieni tyttö jolle pukisin tuon....eli en ota arvontaan osaa...täällä muuten paistaa aurinko...:)

  SvaraRadera
 3. Upuli mekko, pikku- Liinalle...Kuumasta kesästä tosiaan haaveilen ja toivottavasti ei ennää yhtään räntäsajetta. Tyttären kanssa Helsingin ja Tallinnan reissu varattu. Ehkäpä heinäkuulla isännän kanssa Perniöön sukuloimaan ja jos Tukholmassa piipahtas :)

  SvaraRadera
 4. Mukana arvonnassasi, tiedän kelle pikkuselle antaisin. Tämä pikkuinen syntyi 2 viikkoa sitten :) Kesäsuunnitelmiin kuuluu aika vähän matkustelua tänä kesänä. Käyn varmaan vaan linnanmäkiretken tuon teinini kanssa. Säästetään rahaa jos päästäisi vuoden päästä Lontooseen ja Harry Potter maisemiin. Oikein mukavaa äitienpäiväviikonloppua.

  SvaraRadera
 5. Ihanainen mekko :)
  Sopisi vallan mainiosti, tyttöni tyttärelle Sofialle,kokokin olis juuri sopiva,ikää neidillä 1v 4kk.Joten osallistun.

  SvaraRadera
 6. Voi mikä ihanuus. meidän neiti pitäisi oikein kovasti tämmösestä :) mukana siis ehdottomasti!

  SvaraRadera
  Svar
  1. ja ne suunnitelmat..onneksi taidan vielä keretä vastaamaan eli remppaa ja hääjuhlaa tiedossa. siis häät ei ole omat mutta läheisen ja niitä odotan oikein kovasti ;)

   Radera
 7. Kesän suunnitelmat liittyy miltei kaikki Lillaan, tavalla tai toisella - paitsi se KUUMIN, ihan oikeastikin kuumin, se on viisi päivä heinäkuussa Istanbulissa :)
  Ja pienimmäiselle 1,5v rinsessalle menis mekko, kesällä on paljon juhlia tiedossa !

  SvaraRadera
 8. Voi miten kaunis mekko lapsenlapselle olisi:) Aila

  SvaraRadera
 9. Ihana mekko olisi miun tytölle! Kesän kuumimmat suunnitelmat taitaa tänä vuonna valitettavasti liittyä vahvasti töihin, mutta toivottavasti kesään mahtuu myös hiukan lomailua matkailun merkeissä, sekä kuopsuttelua terassille ja paljon leikkipuistoilua.

  SvaraRadera
 10. En osallistu arvontaan, kun ei ole enää noin pientä ihmistä tässä huushollissa, mutta suloinen ja söpö mekko on silti. t: Tiina

  Meidän ( = minun) kesään kuuluu näillä näkyvin opintoja, opintoja ja opintoja -- Hyi Hitto ja Paskat ! (sorry - kiroilu !!) Äitini kyllä tarjoontui tänään maksamaan minulle matkan johonkin, jossa saisin etäisyyttä töihin, opintoihin ja perheeseenkin... Jään nyt miettimään, otanko tarjouksen vastaan ?!

  SvaraRadera
 11. En osallistu tällä kertaa arvontaan, koska lähipiirissä ei juuri tällä hetkellä ole yhtäkään prinsessaa, jolle tuo ihanainen mekko sopisi kooltaan.

  Kesän suunnitelmiin kuuluu hivenen matkustelua, pienimuotoisia juhlia ja ihan vain kesäfiiliksestä nauttimista..

  SvaraRadera
 12. Jos sinulle sopii, niin pistäisin arvonnastasi pienen ilmon omaan blogiini? Mekko on NIIN ihana <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ok :)
   Sinulla on muuten itselläsi aivan ihana arvonta blogissasi <3, voiko kauniimpaa korua olla!

   Radera
 13. Mun kesäni menee talon maalausprojektin tiimoilla :D Ja mukana arvonnassa

  SvaraRadera
 14. Voi kun kaunis mekko! Veljentytölle sopisi aivan lostavasti, joten osallistun ehdottomasti arvontaan! Ja kesäsuunnitelmina puutarhanhoitoa, matkustelua ja sopivasti myös työntekoa... :)

  SvaraRadera