06 maj, 2013

FIN LAND
Pikku-prinsessan kotona, viime viikonloppuna.
Kivaa oli.

Kiitos teille kaikille, jotka teitte päivästä mahtavan.

Ja taas on ikävä.......kaikkia teitä!!!!

By Kirsikka8 kommentarer:

 1. Käväisitkö lähellä?
  Aurinkoista viikkoa sinulle♥

  SvaraRadera
  Svar
  1. Siellä missä kesäisin on ihana-ihana tori :))
   Aurinkoa täällä on riittänytkin tällä viikolla, ja rutkasti lämpöasteita, toivottavasti teillä päin myös!

   Radera
 2. Jaahas !?! Olipas mukava "kuulla", että matka lopultakin keväiseen Suomeen oli onnistunut !!? Kutsut olivat onnistuneet --- sehän oli jo etukäteenkin selvää !! Mutta, mitä ihmettä ?? Pikkuinen Prinsessa on aikaisemminkin vilahtanut täällä blogissasi ohimennen, mutta nyt näytti, että hän onkin jo kohta Iso Tyttö ?! Ihana blondi !! Ja uusi mekkokin oli päälle kelvannut...

  Ihanaa, Iloista ja Inspiroivaa Viikkoa Sinulle ! t: Tiina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tuhannet KIITOKSET ! Kävin juuri postissa ja siellä oli minulle paketti. Pyöräilin vauhdilla kotiin ja nyt kaikkia on kokeiltu ! Just niin sopivia, just niin ihania ja just niin parhaita ! Suomessa on juuri nyt yksi onnellinen henkilö, joka toivoo KYLMÄÄ säätä, että voisi laittaa uuden / upean / suloisen ja sopivan takin yllensä... Ruudullinen tunika-mekko on suloinen farkkujen kanssa, mutta "kirpputori-tunika" on TÄYDELLINEN ! Ihan TÄYDELLINEN ! Tuokoon se minulle onnea ensi viikolla... t: Tiina Ps.Viralliset asiat hoidettu eilen.

   Radera
  2. Oli kyllä ihanaa olla Suomessa, ja tavata kaikkia ihania......aika aina vain loppuu kesken. Kesällä toivon mukaan ehtii olemaan pitempään :)
   Prinsessa täyttää jo juhannuksena 3 vuotta......on kuulemma pahassa uhmaiässä, mutta mulle näytti ainoastaan parhaimmat puolensa .

   Jännäsin, että saisitko paketin ennen pyhää, ja onneksi sait. Kiva kun tykkäsit sisällöstä, kuten kerroin, ovat olleet omia suosikkeja, mutta kun kaapit PURSUAA vaatetta, ja koko ajan tulee lisää.
   Onnea ensi viikkoon, hyvin menee kaikki <3

   Radera
  3. Kirpputori kaapissasi oli LOISTAVA idea ! Kannatan sitä jatkossakin ! Pakko myöntää, että täälläkin kaapit pursuaa, mutta onneksi kaikkea voi kierrättää, lahjoittaa, vaihtaa tai vaikka myydä eteenpäin ! t: Tiina

   Ps. Olen tosi ILOINEN, että luovuit siitä mekko-tunikasta; se on niin MAHTAVA, että tuskin maltan odottaa, että saa esitellä sitä muille ! Meidän neidoistakin se on PARAS !

   Radera
 3. Pikku Prinsessa on suloinen uudessa mekossaan :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos Kaisa.....menee myöhemmin vielä tunikana :)

   Radera