06 maj, 2012

Pikkutytön baabuska -takki




Oltiin tänään, sunnuntaina , pikkuneidin kaks-vuotis päivillä. Ompelin lahjaksi baabuska-takin, neulekankaasta yläosa, ja punaisesta paksusta viskoosista alaosan. Laitoin jakkuun nepparikinnitykseen, ja aplikoin takin punaisella villalangalla. Tein pikku-neidille tuttia varten ihan oman pienen baabuska-laukun.

Mutta mennäänpä vähän taaksepäin, eli...
perjantaina



päädyimme viher-valkoiseen kukkakimppuun, vaikka oli vaikea päättää keltaista aurinkoista kimppua katsoessa.(katso edellinen postaus).



Lauantaina tuli siivottua koti, ja isäntä ilman kyselemistä ryhtyi lattioiden pesuun (isäntä osaa joskus yllättää!!!) ...


 Ja lauantai iltana meitä kokoontui muutama neitokainen vaatekutsuille.

Yllä oikealla, ystävälle ommeltu kevättakki Tampellan kankaasta, taskunsuissa ja hihansuissa mustavalkoista trikoota.
 Mirja koffman
 saapui paikalle kameroineen, ja sai kuvattua muutaman ommellun vaatteen mallien päällä. Niistä lisää vielä myöhemmin.

 Alhaalla oikealla näkyy muutamia mekkoja ja tunikoita, jotka ovat vielä jäljellä, yritän laittaa niitä pikku puotiini parempien kuvien kera. (baabuskat olivat ehdoton suosikki !!)



Ja tänään sunnuntaina juhlistimme pienen neidin kaksi-vuotis syntymäpäivää.
Paljon hyvää tarjottavaa, hyvää seuraa
ja aivan ihana auringonpaiste, 
tästä oli meidän sunnuntai tehty!!

Aurinkoista alkavaa viikkoa kaikille täällä kävijöille,

By Kirsikka




8 kommentarer:

  1. Onneksi Olkoon Onnistuneesta viikonlopusta ! Vaatekutsut taisivat olla MENESTYS ? Sitä en kyllä ihmettele yhtään ! Olet niin taitava ja taiteellinen ! Olisi ihanaa ollut olla kutsuillasi ja hypistellä kaikkea kaunista; tuskin maltan odottaa, mitä kaunista puotiisi vielä ilmestyy...

    Ja voih ! Taivaallinen takki tuo syntymäpäivälahja ! Suloisista, suloisin ! Siitä tulikin mieleeni, että voisinko joskus tilata sinulta jonkun vaatteen esim. tuon takin isomassa koossa, jos tahtoisin ilahduttaa Iltatähteäni ?

    Sitten vielä sana tuosta mansikkakakusta; en kestä - tuoreita mansikoita ja kermaa. Tekisi melkein nuolla tietokoneen näyttöä... t:Tiina

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tiina,olet ihana! Aloitin aamuni ja viikkoni hymy huulilla..toi viimeinen lause jäi kuvana mieleeni... :)
      Jos materiaalia löydän niin voin tehdäkin Iltatähdelle takin.
      Yritän ehtiä laitteleen kuvia puotiin, ja sinne on tulossa ylläri .:)

      Radera
    2. Kiitos ja kumarrus ! Olisi kyllä ihanaa saada Iltatähdelle tekemäsi takki ! Jos löydät jotakin sopivaa materiaalia, josta taiteilisit takin, niin teen tilauksen SALAMNOPEASTI ! Leena on noin 140-150 cm pitkä; äidin näkökulmasta takissa saa olla kasvunvaraa; eikä hihojen kääntäminen ole hullumpi juttu...

      Kääk ! Mikä ylläri ? Tuskin maltan odottaa... t: Tiina

      Radera
  2. On ihanaa antaa lahjaksi itsetehty tuote, on se sitten mikä tahansa.
    Tässä tapauksessa takki, joka näyttää olevan kyllä suloinen. Pienet yksityiskohdat tekee ihmeitä. Punaiset pistot tuossa olkasaumassakin.
    Ja tuota tuttilaukkua =D

    Mukavaa viikkoa!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Paras lahja minusta on aina ollut itsetehty...harmi vaan että kaikki ei arvosta sitä.vanhemmat olivat tyytyväisiä takkiin,neitiä ei pahemmin heilauttanut.

      Radera