20 maj, 2012

The day 5.

Bazaarissa aamupäivä. Jos jotain on mitä en ENÄÄ suosittele täältä Libanonista ...niin se on kyllä sunnuntai bazaari...ai miksi? Paikka vilisee muun kuin libanonin maalaisia ja käytös on sitä luokkaa ..miehiä pyörii ympärillä kuin ampiaisia!!!
@@@@#@#
Iltapäivä meni taas kivemmin...käytiin Harissassa,Marian patsaalla.Yritimme metsästää valkoista vyötä minulle, kun minusta ja Mariasta on nähty unta. Vielä ei ole löytynyt...kyselivät jos haluaisin myös Marian puvun ( muistuttaa nunnan pukua)...sanoin,että se päällä Ruotsissa laittaisivat minut kyllä hoitoon(minä neitsyt Marian puvussa??) Kyllä se täällä varmaan kävis ...mutta Ruotsissa? Ilta vietettiin sukulaisissa...täytyy myöntää,että ihania nuo libanonilaiset.
By Kirsikka


4 kommentarer:

 1. Mukavaa, että suku on ottanut sinut lämmöllä vastaan.♥

  SvaraRadera
 2. Onneksi ehditte jo yhtä jo toista. Lomanne näyttää olleen juuri sitä mitä toivoitte, lukuunottamatta tuota bazaaria. Mutta sellaista se on tätä nykyä.Jotenkin ei yllättänyt.
  Onko teillä muuten matkalaukuissa renkaat alla-meinaan jos matka tyssää sinne urheilukentän lähettyville ? Toivotaan ettei ja hyvä, että olette jo loman loppupuolella ;).
  Nästä gång i Sverige -ha det så bra!

  SvaraRadera
 3. Irmastiina: Joo,ihana suku !!!
  Pikkujutut: ollaan kentällä nyt...rauhallista on. Mutta ' ilmassa ' tuntuu jännitteitä,vain ajan kysymys.
  Yö nukuttu huonosti,eli koneessa tulee toivottavasti nukuttua.
  Joo,Ruotsissa nähdään! :)

  SvaraRadera
 4. Onnistuneen loman jälkeen on varmaan kiva palata töihin ? Tai sitten ei ? Kauniin ilman saitte kotiin paluunne kunniaksi ? Täälläkin oli upea ja aurinkoinen päivä -- uudet tennarinit loistivat kilpaa auringon kanssa...Tänään olen ihaillut Suomen tv:stä suloisen pikku prinsessan kastejuhlaa. Suloinen vauva; oli hän sitten prinsessa tai ei ! t:Tiina

  SvaraRadera