01 maj, 2012

What a weekend


Viikonloppu hurahti taas vauhdilla.Lauantaina käväistiin pikaisesti kaupungissa, oli Odd Mollyn myyjäiset...ja niitähän ei voinut väliin jättää.Löysin kaksi ihastuttavaa mekkoa !!!
Samalla käytiin centralbadetin keväistä puutarhaa ihailemassa (drottninggatanilla).
ja vanhan kaupungin kautta kotiin.

Sunnuntaina olimme kauniissa rippitilaisuudessa. Armenialais-katolilaiset...kirkonmenot olivat erittäin pitkät, sillä ne käytiin läpi armeniaksi, arabiaksi ja osa vielä ruotsiksi.Kirkonmenojen jälkeen kirkolla tarjottiin herkullinen kakku ripiltäpäästyjen johdosta!
Rippijuhlat jatkuivat kotona, missä oli tarjolla lasagnea, pinaattipiirakkaa, juustopiirakkaa ja salattia.Ja kahvin kera sen seitsemän sortin kakkuja.

Aika lentää eteenpäin, eilen oli vapunaatto, ja tarha oli auki, jotenka töissä meni se päivä.Vapunaattona täällä Ruotsissa poltetaan kokkoa...karkotetaan kaikki noidat!! Valitettavasti emme ehtineet sinne (kkään !!!)...

Kirsikankukat kukkivat täysillä Kungsträgårdenissa ....ehtisikö sinne?

Suloista ja lämmintä Vappu-mieltä Sinulle!

By Kirsikka

8 kommentarer:

 1. Huh, huh !! Ompas teillä / sinulla ollut monipuolinen viikonloppu !! Nuo rippijuhlat olivat varmaankin tosi mielenkiintoiset; päähenkilöt kuvasta päätellen pieniä tyttöjä ?? Katolliseen tapaan kai nuorempia kuin rippilapset Suomessa ?? Juhlaherkut kuulostivat loistavilta, mutta koska olen viikonloppuna syönyt vähintääkin KILON karkkia, ei enää tehnyt mitään mieli...

  Tuo Odd Mollyn:n myyjäiset saivat minut kateudesta vihreäksi. Jyväskylästäkin saa ainakin yhdestä liikkeestä niitä vaatteita, mutta niiden hinta on HURJA ! En ole raaskinut yhtään ostaa, mutta ihailen välillä kuvia netistä.

  Tukholman vanha kaupunki on niin KAUNIS, niin KAUNIS ! Voisin sanoa, että on ylellistä käydä siellä päiväkävelyllä ! t: Tiina

  Ps.Ikävää, että joku työpaikaltasi on sanonut itsensä irti; on aina vaikeaa luopua hyvästä työkaverista, mutta silti onnittelut hänelle ehkä hyvästä ratkaisusta ja uusista tuulista !

  SvaraRadera
  Svar
  1. Rippijuhlien päähenkilö oli isännän pikkuserkun 10 vuotias poika.
   Rippijuhla oli tosi kaunis tilaisuus.
   Hei Tiina, koska olet tulossa tännepäin, ilolla näyttäisin sinulle Tukholmaa :)
   Tuntuu, että joka päivä joku on lähdössä työstäni......huh huh!! Minä lasken päiviä lomaani :) Suloista työpäivää huomiseksi!

   Radera
 2. Ihanat kuvat!!

  Nuo rippijuhlat olivatkin varmasti mielenkiintoiset...:)

  Aurinkoa päivääsi.♥

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos Irmastiina...kyllä juhlat olivat ihanat ja onnistuneet!

   Radera
 3. Oli sinulla ihana viikonvaihde.
  Hienot koristelut rippirasioissa vai ovatko joitain muita, mutta siis koristelu oli hieno niissä.
  Toivonpa että pääset ihastelemaan niitä kirsikankukkia sinne Kungsträgårdeniin.
  Iloista toukokuuta sinulle Kirsikka =D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kyllä, ovat lahja vieraille.tai pikemminkin muisto rippijuhlista.Kantta avaamalla näkee kuvan rippilapsesta, ja laatikon sisällä on rukousnauha.
   En ehtinyt kirsikankukkien lumoon, mutta jospa huomenna töitten jälkeen :))

   Radera
 4. Kauniita kaupunki kuvia ! Meillä nautittiin vapun tuomasta ylimääräisestä vapusta ahertamalla tekemättömien kotitöiden parissa ;)
  Iloa ja energiaa toukokuuhun ♥

  SvaraRadera
  Svar
  1. Työnmerkeissä meni minunkin vappuni....oon raivannut ja siivonnut, mutta aina vain löytyy lisää touhuamista kotona.

   Radera