02 maj, 2012

Kirsikankukkia

Kirsikkapuut ovat kauneimmillaan täällä Tukholmassa ,Kungsträgården on kuin kukkameri.... Ja lämpöä 20 astetta..kyllä nyt kelpaa !
Lämpöistä keskiviikko iltaa !
By Kirsikka
9 kommentarer:

 1. I H A N A A

  Ehdit sitten kuitenkin =D
  Iloitsen jo näistä kuvista. Miten kävisikään jos pääsisin tuon kukkataivaan alle.

  SvaraRadera
 2. Sain tämän vuoden äitienpäivä kukaksi kirsikkapuun...vähän etuajassa... on jo pihalla kasvamassa. Juuri tuollaisena vaaleanpunaisena kukkivan...:)

  SvaraRadera
 3. Ihan epätodellista !? Ihanan romantista !! Kyllä tuolla kelpaisi kulkea kulta kainalossa !! Oliko hyvä tuoksu ?? En nyt yhtään muista, miltä kirsikan kukat tuoksuu... Vanhempieni pihassa on komea kirsikkapuu, josta tulee vielä kauniidien kukkien lisäksi yleensä hyvä sato. t: Tiina

  Ps. Olisi ihana tulla Tukholmaan ja saada vielä oikea "intiaaniopas" ! Taidan laittaa oikeasti harkintaan !

  Ps. Ostin tänään TENNARIT ! Oranssit ja Ihanat ! (Converset)

  SvaraRadera
 4. ihan mahtavat kukat ja lämpö! olen aina tykännyt kirsikan kukista. tänään olen palellut täällä koko päivän ja eilenkin. tuuli on kylmä ja vain 10 astetta lämmintä.

  SvaraRadera
 5. Tuli kuvista muistoja mieleen...eräänä keväänä sattumalta Tukholman reissulla osuin minäkin Kungträdsgårdeniin juuri silloin, kun puut olivat kukassa. Aivan ihastuttava paikka, ja ihanat kuvat!

  SvaraRadera
 6. Voi mikä ihana kukkaloisto!

  SvaraRadera
 7. Kaunista! Me justiinsa Vappuna kaverin kanssa mietittiin että josko hänen takapihallaan kukkis kirsikkapuu 20.päivän tienoilla...suunnittelee nääs kirsikankukkapicnikkiä :)

  Aurinkoisia päiviä :)

  SvaraRadera