18 maj, 2012

First meeting

Ensimmäinen blogitapaaminen elämässäni, eilen, täällä Libanonissa.
Tapasin ihastuttavan Pikkujutut .Hänen bloginsa tempaisi minut mukaansa saman tien muutama vuosi sitten...ihaillen hänen mahtavia valokuviaan.
Mutta,eipä siinä kaikki....on osoittautunut , että hän on myös käsillään taitava... :)

Second time in Sweden ?


By Kirsikka

Ps.pikkujutun käsitöitä kuvissa


7 kommentarer:

 1. Blogimaailma on kyllä ihmeellinen,kun sitä kautta tapaa uusia mielenkiintoisia ihmisiä:) Pikkujutun emännän korut ovatkin tosi kauniita! Ihanat värit tuossa sinun korussasi!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Blogimaailma on ihana !
   Rannekoru on minun lempiväreissäni!:)

   Radera
 2. Kauniit värit tuossa rannekorussasi; kesän kahdessa värissä -- nihreä nurmi ja turkoosi vesi ! Hauskaa loman jatkoa ! t: Tiina -- särkylääkkeillä huumattuna --

  SvaraRadera
  Svar
  1. Koru on lempiväreissäni...turkoosi varsinkin!!! Ostin vihreän tunikan tänään...ja Koru sopii mainiosti sen kanssa.Koru oli eka kertaa käytössä kun piipahdimme haistelemassa beirutin yöelämää.

   Radera
 3. eikö ollutkin jännittävä hetki tavata blogituttavuus ensimmäistä kertaa? minäkin olen kerran ollut blogitapaamisessa ja kyllä oli jännää kuin ensitreffeillä ;D ja sattumalta olen joihinkin bloggaajiin törmännyt jossakin ja olen kyllä mennyt moikkaamaan... aika jännää tää blogimaailma.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mua jännitti etukäteen...mut se meni onneksi Ohi ... Muuten olisin ollut aivan hiljaa. Olen tavannut aikaisemmin netin kautta tutuiksi tulleita...yhden ranskalais-espanjalais parin ja miehenikin tapasin netin kautta.Tämä oli eka blogin kautta tavattu :)

   Radera
  2. No, jos sinä olisit ollut jännityksestä hiljaa, niin "Pikkujutut" olisi varmaan puhua pulputtanut senkin edestä ; hiljaisuus EI ole meillä geeneissä... Hän ei ole kuitenkaan "pahimmasta päästä". Olisi ollut mukavaa tavata teidät molemmat ! t: Tiina

   Minulla on yksi ystävä, joka löysi miehen netistä; suhde loppui kuitenkin lopulta, koska toinen teki työkseen luonnonsuojelua ja toinen metsien kaatamista...Aluksi eroavaisuudet olivat mukavia haasteita, mutta lopulta jatkuvia riidan aiheita. Kiihkeää oli kuitenkin koko ajan !

   Radera