03 november, 2010

Sateinen keskiviikko...

Tänään on ollut harmaata, ja vettä on tullut kuin saavista kaatamalla.Saatiin päivällä ennen lounasta niskaamme oikein kunnon suihku, vaatteet vaan kuivatuskaappiin kuivumaan, ja kuivaa vaatetta päälle.Onneksi ovat jo luvanneet huomisesta kaunista, mutta tietysti kylmempää.Viikonloppuna taidetaan saada muutama pakkasastekin. Tunnelbanassa matkalla kotiin, huomasin miten jo oli sysi-mustaa, vaikka kello ei vielä paljoa ollutkaan.
Mutta minulla oli kuitenkin syytä hyvään mieleen>>>paketti postista odotti mua!!!
Tilasin viikonloppuna kirjoja adlibris`sta, ja sain ne tänään jo....

Tilasin Tildan jouluisen kirjan, ja sieltä löyty aivan ihania juttuja tekemisiksi >>>> ahhhhhhh!!!!!


...eikä oikein tiedä että mistä sitä aloitttais.....Löysin myös tämän kauan hakemani "Inred lantligt inne & ute", kauniita sisustusohjeita, ja neuvoja miten vähälläkin rahalla saa tehtyä kaikennäköistä kivaa.Ihan kivoja ideoita!...ois aika kiva tämmönen makuuhuone, eikö totta????

Ihanaa iltalukemista, ideoita, inspiraatiota, hyvää mieltä.....

By Kirsikka
1 kommentar:

  1. Ihanaa lukemista olet saanut. Mullakin on tuo tildavihkonen. Mun profiilistä pääsee muuten mun tildailublogiin, jos et ole ennen käynyt:)
    Olispa tosiaan hieno tuollainen makkari.

    Täällä on kans harmaata ja huomiselle luvattu vielä kunnon vesisadepäivä, onneksi viikonlopuksi selkenee, mutta menee pakkasen puolelle, sekin parempi kuin vesisade.

    SvaraRadera