25 november, 2010

Joulutunnelmaa täälläkin...
 Isännän nikkaroimat tikapuut keittiössä...haluttiin säilyttää luonnonkauniina, vähän sahattiin, liimattiin, ja maalattiin. Alusta asti suunnittelin että haluan monen vuoden takaa,vanhan kranssin valoineen tikapuun ylimmälle rappuselle, ja uusimman enkelini halusin johonkin rappuselle istumaan...ja tässä on nyt lopputulos!!!
Lauantaiselta kirpputorilta löysin kahdet pitkät, ohuet puuvillaiset verhot kymmeneen kruunuun....
niistä ompelin vintage tyynynpäälliset, sekä olohuoneeseen että makuuhuoneeseen.Täällä alkaa jo maisematkin olemaan aika jouluisia, ja sehän nostaa tunnelmaa.Lunta tulvillaan, ja koko ajan sataa lisää!!Ajokelit on kylläkin niin ja näin tänään, mutta päästiinpä sentään kauppaan asti, jotta pääsin ostelemaan taateleita...olis tarkoitus tehdä taatelikakku Liisan reseptillä <3 !


Eilisestä innostuksesta , balettitossuista, olen innostunut ompelemaan balettitossuja eri väreissä.....niistä kuitenkin myöhemmin!!!

Reippain terveisin lumisateen keskeltä!

By Kirsikka

2 kommentarer:

 1. Ihkut noi tyynyt! Niin herkän ja hempeän näköisiä! Hyvää kierrätysmateriaalin hyödyntämistä ja kaunista lopputulosta! Meilläkin lunta ja tuulta ihan mukavasti... no tuuli saisi jo tyyntyä ! Mukavaa torstai iltaa siulle ♥

  SvaraRadera
 2. Kiva kun innostuit leipomaan taatelikakkua, se on helppo ja simppeliohje, laitoin sen blogiini siihen kakku postukseen.

  Miten kauniit tyynynpäälliset. miten sinä osaatkaan tehä noin ihania. ihan silmät selällään täällä ihailen.

  Tikakuut on siitä kivat,että niihin voi ripustaa vaikka mitä mukavaa ja on aina kuin vaihtuva näyttely:)

  Mukavaa iltaa sinulle Kirsikka!!

  SvaraRadera