30 november, 2010

Jalkineita...

Pakkanen kiristyy vaan täällä, tänä aamuna -15 astetta,ja lisää luvattu, ja tunnelbana temppuili jo.Aamusella kipin kapin riensin kohti tunnelbanaa, mutta eipä tarvinnut mennä pitkälle kun huomasi pitkän jonon bussipysäkillä "ei voi olla totta, ei just tänään..." ensimmäinen ajatus joka tuli mieleen.Viime helmikuussahan saatiin kokea kunnolla miltä tuntuu kun ei SL toimi niin kuin pitäis.......30 min kotimatka venähti nopeesti lähemmäs 4 tunniksi!!!!!!!!!!!
Ja tänä aamuna muistui kaikki niin hyvin mieleen....miten varpaita paleli bussi-pysäkillä, ja piti välillä juosta kotiin, ja ottaa kuuma suihku jaloille, ja väri vaihtui valkoisesta punaiseen, ja MUSTAKSI.......mutta onneksi rupes tunto ja normaali värikin palailemaan jalkoihin.
Tänä aamunakin bussia odotellessa alkoi jalkoja paleltaa, niin päätin että EI ENÄÄ !!! Töitten jälkeen kiertelin kaupasta kauppaan, halusinhan ostaa lämpimät ja käytännölliset kengät....ja löysin aivan ihanat just sellaset mun makuuni sopivat...ja kivan värisetkin...
 Ja jos pitää ennusteet paikkansa, niin on luvattu vuosituhannen kylmintä talvea.Niin piti vielä ostaa toffelit jottei jalat sisälläkään palele....en kyllä ole mikään toffelien/sisäkenkien ystävä, enemmänkin tykkään pitää villasukkia kotona....mutta voishan näitä ainakin yritää opetella pitämään!!Iltakaffen kera mustustellaan eilen leivottuja pinaattipiirakoita....vievät kielen mukanaan!!!
Pakkasterveisin,

By Kirsikka

2 kommentarer:

 1. Oi, miten ihanat ja lämpöiset jalkineet löysitkin!
  ja nuo toffelitkin ovat varmasti mukavat jalassa,
  mie olen vain villasukka-ihminen vaikka sisällä riittääkin lämmintä:)

  pidähän itsesi lämpimänä ystäväni<3
  lämmin halaus,
  Päivi

  SvaraRadera
 2. No, nyt olet ostanut lämpimät ja kauniit kengät samassa paketissa. ja tohvelit on myös tarpeen näillä pakkasilla. Täälläkin pakkanen paukuttaa -25 asteessa tänä aamuna.
  Minulla on sisällä siniset Reino-tossut, tiedätkös, ne suomalaiset:) ja Kuomakengät ulkoiluun, rumat, mutta lämpöiset.

  SE onkin jo joulukuu.

  SvaraRadera