04 november, 2010

Illan tullen...

Pimeät illat antaa aihetta poltella kyntteleitä. Ja ovat ne ihania tunnelman luojia, ja rauhoittavat mieltä niin somasti.

Tänään kävi vaan hassusti, kynttelikkö jossa on enkeleitä on itse asiassa tuoksuastia...enkelit pitävät yllä lasilautasta, jonka voi täyttää vedellä ja tuoksuöljyillä. No minä tietysti innostuin hakemaan äktaa laventeliöljyä, jotta kaikki tuoksuis niiiiiiiin ihanalta.... no vesi unohtui kaikessa hössötyksessä, no sitä tietysti juoksujalkaa hakemaan. Kun sain veden kaadettua lautaselle, niin hups, se vaan tipahti lämpökynttelin päälle...elikkä  jäljelle jäi vain kynttelikkö. Toivottavasti jostain löytyis melkein samanlainen lasilautanen niin vois edelleen käyttää tuksuastiana!!!!!
Tänään löysin muutaman leimasimen, saas nähdä miten niitä osaa käyttää! Kiitos avustasi Liisa, muuten en olis koskaan löytänyt koko leimasimia. Löytyivät täältä paikallisesta askartelupuodista, Pandurosta. Siispä niitä nyt kokeileen....

Ihanaa torstai-iltaa, ja huomenna se viikon paras päivä!!!

                               By Kirsikka

2 kommentarer:

  1. Ihania tunnelmakuvia kynttilöistä! :)

    SvaraRadera
  2. Kiva että löysit leimasimia. Pandurostahan niitä saa. Minä Tukholmassa käydessä käyn aina Pandurossa, pieni kiva puoti. Ja ostan tildakankaita ja nauhoja .

    www.paperella.fi sieltä saa ihania leimasimia myös.

    Mukavaa viikonloppua

    SvaraRadera