22 november, 2010

Kumma juttu...kun ajattelee hoitavansa yhden asian, niin yks kaks löytyykin kymmenen muuta asiaa yhtä aikaa hoidettavaksi.Eli näin kävi minulle taas kerran tänään...aloitin (taas kerran) jouluvalmisteluita, ja päädyin siivoamaan vaatehuonetta.No nyt on vaatehuone siisti taas, ja olo on aika loppu, mutta tyytyväinen.Kaikkihan alkoi siitä, kun piti etsiä joulukoristeita ja jouluvaloja, ja tietysti ne olivat sekaisessa vaatehuoneessaamme, jossain perimmäisessä nurkassa . Sain sentään jouluvalmisteluita ainakin alkuun, ja nyt huomaankin että taitaa punainen väri valkoisen kera vallata meidän joulun.Keittiöön tulee puna-valko ruudulliset verhot.........makuuhuone, joka muuten on kokonaan valkoinen, sinne asettelin vähän punaisia valopilkkuja, ja olen ihan tyytyväinen valintaan.Olohuoneesta tulee aika valkoinen...ripaus hopeaa, läpinäkyvää lasia, ja meidän joulukuusi päätettiin koristaa yksväriseksi(siitä kuitenkin vasta myöhemmin lisää)!!!

Tämmöistä tänään....

Enkelten siunaamaa hyvää yötä teille ihanille lukijoille, ja kiitos teille kivoista kommenteista !!!

By Kirsikka

3 kommentarer:

 1. ihania juttuja olet laitellut:)

  asuin pohjois ruotsissa 80- luvun alussa 5 vuotta ja harvoin tulee enää sillä puolen käytyä mutta sydämeni menetin ruotsin maalle...
  mieheni ei:(
  leppoisaa tiistai päivää,
  mie olen vapalla:)

  lämmöllä
  Päivi

  SvaraRadera
 2. Kaunista tulee teille kertomasi perustella ja nuo koristeet ihania. Mikä on tämä ekassa ja toisessa kuvassa oleva kaunis koriste? olisi kiva nähdä kokonaiskuva.

  SvaraRadera
 3. Tein ekaks metallilangasta kranssin, johon pujottelin kahdenvärisiä lasikuutioita, ja kranssin "pääksi" tein kukka-asetelman, ja siitä vielä roikkumaan pari kristallia.........mutta en ollut tyytyväinen, siksi purin koko kranssin, ja jäljelle jäi vain tämä kukka-asetelma, joka nyt koristaa kynttilänjalkaa.Otan kuvia niin näät minkälaisia nyt ovat!"metalli-kranssin" käytin pohjana valkoiseen kranssiin, mikä näkyykin kuvissa!

  SvaraRadera