12 januari, 2013

DIY - remade your top


 
 

Ale hinnalla ostin tämän raidallisen neuleen, jo jonkin aikaa sitten.
Ale hinta tais olla 50 kr, ja eihän sillä hinnalla voi jättää sitä kaupan hengariin roikkumaan :)
Tietysti jo siinä vaiheessa mietin, miten puseroa voisi muokata vähän persoonallisemmaksi.
Tähtiä on ollut pitkin talvea asusteissa ja neuleissa.......ja miksei se vois vaikka sopia tähänkin projektiin??
Tarvitset lankaa, neulan ja paljetteja......ja tuunattavan puseron. Tähdestä tein viisisakaraisen, ja ohjeet sen piirtämiseen löysin netistä ( meni täydeksi matematiikaksi).
Merkkauskynällä piirsin tähden, ja ompelin paljetit.
Paljetteja voi laittaa monta riviä, tai vaikka applikoida koko tähden ... mielen mukaan!!
Tykkään tästä tuunatusta versiosta paljon ...
joutuu varmasti vielä kovaan kulutukseen!





Tässä muutama kuva uudelta työmatkaltani.
Ensimmäinen koko viikko takana, ja rankkaa on ollut kaiken uuden järjestämisessä, ja oppimisessa ....ja varsinkin muistamisessa.

Nyt on viikonloppu ja siitä nauttimaan!
Leppoisaa viikonloppua Sinulle,
By Kirsikka

11 kommentarer:

  1. Kiva tuli tuon tähden kans:)
    Täällä yksi tähtifani;).

    Jamelia

    SvaraRadera
  2. Siinä tuli taas "tavallisesta" puserosta erillainen ja kaunis!
    Rentouttavaa viikonloppua sinulle♥

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kiitos Irmastiina!
      Raskas työ, raskaat huvit.....vai miten se menikään. Eli eilinen ilta meni eteisen seinää maalatessa....onpahan valmis nyt :)
      Toivottavasti viikonloppusi on ollut ihana!

      Radera
  3. hyvännäköinen tuunaus! hei,vielä tuosta desigualista. ystäväni oli juuri barcelonasa lomalla viime viikonloppuna ja maanantaina oli alkanut desigualissa ale ja hienoja löytöjä olikin tehnyt... oi kun pääsiskin reissuun... eipä näillä kotihoidontuilla muuta kuin haaveilla tällä hetkellä. mukavaa viikonloppua!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Joo,siellä ale alkaa vähän myöhemmin kuin täällä. Viime vuonna olin tammikuussa just ale aikaan, ja oi mikä ihana ilma siellä silloin jo oli......meidän kevät!
      Nauti kun nyt voit..ehdit vielä matkustamaan <3

      Radera
  4. Piipahdin jo viikolla pari kertaa täällä blogissasi katsomassa, onko uutta päivitystä tullut...Ei ollut ja ajattelinkin, että uusi työ, uudet ihmiset ja kaikki vie varmasti voimasi, mutta ei hätää -- niin se AINA menee ! Ensi viikko on varmasti helpompi ja sujuu paremmin ! Iloa ja Innostusta työhösi !

    Tiistaina alkaa lopultakin se odotettu putkiremontti ! LOPULTAKIN ! Tämä kolea kylmyys alkaa ottaa vähitellen hermoon ! "Pikkujutut" + siskonsa + lapset kävivät perjantaina kylässä ja olivat varustautuneet villasukin; taisivat silti palella...Jouduin vielä tuulettamaan ennestään kylmää alakertaa, kun yksi tai kaksi lettua kärähti ja palohälytin alkoi huutamaan; on muuten ikävä ääni, mutta tehokas...

    Puserosi on hauska tähtikuviossa. Minä olen kyllä hullaantunut tällä hetkellä pöllöihin ja maatuskoihin; mikä on osittain sinun ansiotasi ! Ne puhelinpussi-pöllöt ovat ihan huippuja ja herättävät aina ansaittua huomiota, kun näkyvät jossakin uusille ihmisille. Mitä mahdatkaan seuraavaksi keksiä ? t: Tiina

    SvaraRadera
    Svar
    1. Joo, aika meni viime viikolla kuin siivillä...aikakin loppui kesken,jospa tällä viikolla jäis jo vähän aikaa muuhunkin :)
      Käväisin pikkujutun blogissa, ja meinasin tuolilta tippua, kun ymmärsin että hän on siellä lomanvietossa...tuli vähän kiire postittaa hyvän mielen paketti...toivottavasti ehtii!!

      Kyllä maatuska on numero yksi!! Tänäänkin kirpparilla ihailin baabuska nukkea, mutta sinne se jäi! Jaa-a, mitenkäs olisi maatuska puhelipussi ;)
      Hyvää alkavaa viikkoa, ja onnea alkavan putkiremontin suhteen!!

      Radera