24 januari, 2013

The sky is blue
SININEN ON TAIVAS

Tänään täällä taas.......en voi kuin ihastella tätä kauneutta ympärilläni, ja halusin tämän niin teillekin näyttää!!
Miinus asteet senkun lisääntyy !!!

Huomenna taas ihana perjantai, palkkapäivä, ja kampaajakin...
ihanaa!!!

Suloista torstai iltaa Sinulle!

By Kirsikka

11 kommentarer:

 1. Hups ! Täällähän oli tänään IHANIA kuvia ! Sää on ollut siellä kaunis; niin oli täälläkin ! Aurinko paistoi päivällä ja pakkanen paukkui. Kävin illan suussa kävelyllä koiran + ystävän kanssa -- yhdessä huokailimme kaunista ja talvista maisemaa ja kylmeneviä varpaita...

  Minullakin on huomenna kampaaja + Teinillä myös. Kampaajallakäynti on AINA niin mukavaa. Minulla on todella pitkäaikainen kampaaja, jonka kanssa ollaan puhuttu niin surut kuin ilotkin; minun ja hänenkin ! Kampaajat tekevät kyllä oman työnsä ohessa loistavaa mielenterveyttä ja hyvinvointia lisävää työtä; siitä heille kaikille iso KIITOS !

  Ihanaa, Iloista ja Intohimoista Viikonloppua ! Jälkimmäistä erityisesti siksi, että Naapurin Rouva on usein kertonut, että heillä Mies herää oikein henkiin, kun Rouva on käynyt kampaajalla; viimeksi kuulema permanentin jälkeen oli ollut oikein innostunutta kampauksen testausta... Sitä samaa siis teille ja meille toivottelen ! t: Tiina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Toivottavasti oli onnistunut kampaajareissu. Itse olen tyytyväinen...tukka lyhenee ja lyhenee...isännässä en huomaa muutosta, vielä ainakaan!! :))
   Iloista viikonloppua!

   Radera
  2. Minun kampaajani EI halua leikata millään pitkiä hiuksiani; nytkin vaan napsi latvoista haperot pois. Etuhiuksista tuli viivasuorat ja napakat (tosi makeet?). Lisäksi lisättiin punaa / orassia kasviväriä. Apteekkireisulla farmaseutti ihasteli hiuksiani, MUTTA Mies kysyi kotiin tultuaan, että olinko edes käynyt kampaajalla ja mitä minulle oli muka tehty !?! Joten se SIITÄ muutoksesta... t: Tiina

   Mies lähti aamulla koiran ja Iltatähden kanssa Itä-Suomeen, Esikoinen on HKI:ssä ja Teini lähtee kohta omille menoilleen. Jihuu !! Saa olla YKSIN kotona, mikä on täällä lähes harvinaista HERKKUA. Aion tehdä kyllä opiskeluhommia ja siivota vierashuoneen remontin jäljiltä. Voin soittaa (huudattaa) lempimusiikkia täysillä ja juoda kahvia koko ajan ilman, että täytyy ruokkia perhettä tai olla muutoin menossa mukana !

   Radera
  3. Meen isäntä sentään huomas tukan, ja kait tykkäskin, mutta ei se kyllä mitään sytyttänyt???
   Pitäiskös seuraavaksi kokeilla sitä permanenttiä...;)

   Radera
  4. 31.1.13

   Naapurin Rouva oli käynyt tänään permanentissa ja vähän väriäkin oli laitettu; sillä oli kova kiire kotiin, kun kävi täällä ensin tukkaansa näyttämässä... t: Tiina -- se suora tukkainen --

   Radera
 2. Aivan upeita taivaita sinisen sävyineen olet saanut vangittua!! Täälläkin odotellaan huomista ja viikonloppua... mulla myös kampaaja huomenna :))
  Ihanaa viikonloppua sinne ihana blogiystäväni!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sininen on kaunista...valmistumassa yksi samansininen villatakki :)
   Mitenkäs sinun kampaaja reissusi? Tyytyväinen? Minun vain lyhenee ja lyhenee :o
   Iloista viikonloppua myös sinulle ihana!

   Radera
 3. Oi, kauniita kuvia ! Ulkona avautuu jokaiseen päivään upea Luojan maalaama taideteos. Itse ihastelen vain ikkunan läpi ja hoivailen itseäni buranalla ja kuumalla mehulla. Sain hurrrrrjan flunssan seurakseni.
  Iloisen valoisia viikonlopun tuokioita sinulle! Toivottavasti flunssat eivät löydä luoksesi.Siu.

  Pitsipuiden lumoamana, Tinttarus

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos Tinttarus!
   Näin se on, Luojan maalaama taideteos :), tänään töistä tullessa kuuntelin pikkulintujen suloista kuorolaulua puiston pensaissa, ja olin pakahtua onnen tunteesta sitä kuunnellessa....niin iloisilta ja huolettomilta kun kuulostivat!
   Pikaista paranemista flunssasta sinulle toivon, ja hyvää ja rauhallista viikonloppua Tinttarus <3

   Radera
 4. Kivoja tunnelmakuvia! Tänne on luvattu jälleen pilvisempää jaksoa ja ilmeisesti lisää lunta. Valitettavasti näin kesänlapsena en kauheasti jaksa hurrata talven jatkumiselle...Kivaa viikonloppua sinulle, minä vietän sen valitettavasti flunssassa.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos Intianminttu. Tänään täälläkin aurinko paisteli etäisesti harmauden takaa.
   Mutta perjantai, ja palkkapäivä.....ihana päivä!
   Sinulle pikaista toipumista flunssasta, ja flunssatonta viikonloppua! <3

   Radera