20 januari, 2013

Sunny sunday
Kun on hauskaa niin aika tosiaan liitää eteenpäin. 
Eilisen erittäin kylmän päivän jälkeen heräsimme kauniiseen auringon paisteeseen aamulla, ja mittari näytti viittä miinus astetta-  toisin sanoin >> aivan ihana ilma ulkoiluun.
Kotona on mukamas aina niin paljon tekemistä...pitäis tehdä tuo ja tuo....ja jollei ole tekemistä, niin kyllä sitä tekemistä keksitään!
Nyt ei keksitä enempää , vaan vaatteet päälle ja ulos raikkaaseen ulkoilmaan!
Ylös ja ulos!!

Aurinkoista sunnuntaita Sinulle,
By Kirsikka


ps. Pitkästä aikaa sain laitettua uutta materiaalia puodin puolelle.9 kommentarer:

 1. Kauniita kuvia <3 Mukavaa sunnuntaita.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos Johanna!
   Suloista loppuviikkoa!

   Radera
 2. Kaunista, aurinkoa alkavaan viikkoosi.

  SvaraRadera
 3. Mukavaa, että olit päivittänyt taas blogiasi ! Ehdin jo oikeasti kaivata kauniita kuviasi ja tätä mukavaa tunnelmaa täällä ! Täältä remontin ja kaaoksen keskeltä oli ihanaa kurkistaa kauniiseen kotiisi ja ihailla suloisia yksityiskohtia -- kaikki huomioitu !

  Tänään on sattunut omituisia ja ikäviä asioita; itkin päivällä kiukusta ja harmista niin, että oli sydän pakahtua...Tein joulukuussa opintoihini 1/2 tunnin videotallenteen yhdestä ryhmätilanteesta, jota ei voi enää toistaa. Tänään minun piti analysoida tallenne (70 kysymystä) ja siirtää tallenne videokamerasta kannettavaan tietokoneeseeni katsomisen helpottumiseksi. Tallenne oli tarkoitus katsoa opiskeluryhmässä tulevana torstaina. Sitten tapahtui jotakin; en tiedä vieläkään mitä !!??!! Ja tallenne on vaurioitunut, eikä sitä voi katsoa enää kukaan, eikä mistään ! Olin oikeasti SEOTA ! Iso työ katosi taivaan tuulin ja siellä pysyy ! Tähän kohtaan olisin tarvinnut mieheltäsi lainaan parikin ulkomaalaista kirosanaa...

  Ja ongelmat vielä jatkuivat...Lähdin Iltatähden + miehen kanssa elokuviin; kävimme katsomassa huikean elokuvan Metsän tarina. Hieno tarina, hienot maisemat ja hieno musiikki -- lämpimästi suosittelen ! Tunnelma oli kohonnut aamun tapahtumista, kun kävelimme autolle. Mutta sitten iski TAAS iso harmi ! Auton avaimet olivat kadonneet ! Eikä niitä siis löytynyt lainkaan...Tulimme linja-autolla kotiin ja auto on keskustassa. Mies ei ole enää hyvällä tuulella, mutta ei uskalla kiroilla, koska lauantaina pidimme "perhepalavaria", jossa sovimme, että yritämme kaikki vähentää kiroilua (siis minä ja Mies).

  Putkiremontti on edennyt hyvin, mutta lämmintä ei vielä ole. Ehkä keskiviikkona lopultakin ? Remontti on poikinut muutoksia sisustukseen -- myönteisiä muutoksia ! Hyvä tästä vielä tulee !

  Piipahdin puodissasi. Ihania ! Suloisia ! Upeita ! Jos tekisi mieli tuollaista tunikaa, joka on tuossa puotisi linkin alla, niin voisiko semmoisesta tilausta tehdä ? Minua on pyydetty välittämään yksi pöllökotelo, joten laitan ainakin siitä sähköpostia alkuviikosta; ok ? t: Tiina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Toivottavasti viikko on lähtenyt käyntiin iloisemmissa merkeissä....koko syksyni oli täynnä vastoinkäymisiä, niin tiedän miltä tuntuu. Joko auto on saatu kotiin ?? :))
   Kiitos ihanasta mailistäsi, tulin niin iloiseksi siitä.Ja ihanaa, että kotinne on taas lämmin.Ja nyt pääset siivoamaan, ja laittamaan tavaroita uuteen uskoon...eikö tunnu kivalta ...ihan kuin saisi uuden kodin :)
   Tunika, mistä haaveilit on myyty, ja kun teen vain uniikkeja vaatteita ei samanlaista enää synny. Täällä on syntymässä mekkoja, toivottavasti niistä joku innostais .
   Suloista loppuviikkoa!!

   Radera
 4. Ihana aurinkoinen sunnuntaipostaus :) Toivottavasti päiväsi oli ihana <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos Ellis....
   Pitkällä kävelyllä hyvän ystävän kanssa........sunnuntai oli ihana!!!

   Radera
 5. kivan näköistä siellä! :)

  SvaraRadera