13 maj, 2012

Hurricane





Tänne meidän osoitteeseen iski perjantai -iltana hirmumyrsky.
 Koko viikon töistä tosi väsyneenä, ja vähän mittanikin täyteen saaneena otin vastaan ilomielin jostain ihmeestä saapuneen YLIMÄÄRÄISEN energian. Ei muuta kuin toimeksi..
Tällä kertaa otin sentään mittanauhankin avuksi, jotten turhaa rupeaisi huonekaluja siirteleen, jolleivät mahtuisi!

Tykkään meidän takasta hirmuisesti, mutta nyt se oli kyllä ollut liian kauan ihan samassa nurkassa, Eli minne siirtää takka??No takkakin lopulta löysi ihan kivan, uuden paikan.Ja takan tilalle siirsin vitriinikaapin. Mutta vitriinikaappiinkin jo kyllästyneenä kaipasin jotain muutosta...
Ei muuta kuin vanhaa tapettia ikkunoiden peitoksi, niin jo on tulos ihan eri.
Vai mitä tykkäätte?

No, kun kaikki oli valmiina paikoillaan, syntyi seuraava ongelma..
mikä matto??
tumma?
vai orientaalinen??
ja mihin suuntaan??







Tältä nyt näyttää meidän uusi versio olohuoneesta...
(huom. maton suunta)


Ja tästä se muutos lähti..


Kummasta vaihtoehdosta Sinä pidät enemmän?

Nyt nukkumaan, yksi työpäivä, ja sit se alkaa..

By KIrsikka

20 kommentarer:

  1. kiva nähdä olohuonettasi , kaunista on teillä. oikein ihanaa viikkoa

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kiitos Liisa! Kaunista viikkoa sinulle myös <3

      Radera
  2. no onpa käynyt myrsky ;) mukavan näköistä! tuo kaappi on on tosi kiva nyt tuon tapetin kanssa ja pidän orientaalisista matoista (meilläkin niitä) ja mun mielestä tuo alempi maton(orientaalisen) suunta kivempi, mun mielipide siis. mahtavaa viikon alkua!

    SvaraRadera
    Svar
    1. :)
      Mistä tällaiset puuskat mahtaa oikein tulla?? No, nyt se on tehty, ja ehkä vähän aikaa pysyy tällasena. Parasta tossa kaapissa on, että se on täynnä tavaraa, ja näyttää kuitenkin siistiltä ;).
      Ihanaa viikkoa sinne!!

      Radera
  3. Oikea kevämyrsky olohuoneessanne käynytkin...:)

    Tykkään lopputuloksesta tosi paljon ja mattokin on hyvä ja mielestäni oikein päin...siis oikein suuntaisesti...:))

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hah hah.....tiedän, perjantaina se alkoi, ja lauantai aamuna kun heräsin, niin ajattelin, että mitä mä oikeen puuhaan?Mutta hyvähän siitä tuli.
      Itse haluan tuon orientaalisen maton, mutta olis kivempi jos se olis vähän leveämpi, silloin laittaisin sen toisinpäin...huoneesta tulisi sillai paljon suuremman näköinen.

      Radera
    2. Kyllä vaan.....perjantaina se alkoi, ja lauantaina herätessä....en oikein tiennyt mihin oikein ryhdyin,mutta nyt olen tyytyväinen.

      Radera
  4. Tuo tumma matto sopii mielestäni paremmin. Jouluna sitten tuo punainen:)

    SvaraRadera
  5. Tumma matto ehdottomasti :)
    Oikean kokoinen ja antaa sopivan kontrastin...

    SvaraRadera
  6. Heips ! Ja KIITOS ; tänään oli postipoika tuonut paketin... Jakku istui yllättävän hyvin; voi olla, että sitä ei edes tarvitse entrata ! Pidin myös hurjasti tunikasta, mutta voi olla, että siitä tulee riitaa perheen naisväen keskuudessa ! Isot tytöt ovat niin, niin ihastuneita... Ja KIITOS myös yllätyksestä -- EI olisi tarvinnut, mutta ILAHDUIN kovasti ! Jos enkeleillä oli / on tossut, niin minulla olisi nyt enkelin tossut ! t:Tiina

    Pidin kovasti kummastakin olohuone-versiosta, mutta maton laittaisin juuri noin; pidempi reuna ikkunan ja sohvan suuntaisesti. Yhtä tai kahta asiaa en tajua; kuinka takkaa voi siirtää ja kuinka teillä on noin kaunis sekä siisti koti ? t: Muija Kaatopaikalta ja kaaoksen keskeltä

    Ai niin, mies näki lauantaina ostamani tennarit, joista joskus jo mainitsin, IHMETTELI kovasti, kuinka näin vanha, kohta viisikymppinen MUIJA (!!???!!) voi muka pitää tennareita. Melkein tuli iso RIITA... Sitä paitsi hän itse täyttää tänä vuonna 50, enkä suinkaan minä.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja melkein unohdin : IHANAA; ILOISTA ja RENTOUTTAVAA LOMAA Sinulle ja Miehellesi ! Toivottavasti maa ei järise, eivätkä pommit pauka ! t: Tiina

      Radera
    2. Enkelin tossut voit täyttää vaikka laventelilla, ja laittaa lähelle tyynyä, niin nukkuu tosi hyvin :)
      Takkaa voi siirtää, jos se on irrallinen, ja siinä on muuten pyörät......:)).Se on koristetakka, mutta saa sen lämpimäksikin.Siistiä...keittiö, makkari ja olohuone on melkein aina siistinä, mutta mun huone on KATASTROFI, aina yhtä asiaa ommellessa, tuleekin mieleen toinen, ja taas toinen...niin, että joka paikka on täynnä kankaita.

      Luin muuten tätä viestiäsi bussissa, matkalla kotiin.Ja kun luin tossuistasi, huomasin, että vastapäisellä istuimella istui n.65 v samanlaiset tossut jalassa......eli ei se ole iästä kiinni(meinasin ottaa kuvan, mutta en uskaltanut!)

      Radera
    3. Kiitos Tiina, ihana lähteä lomalle...ja siellä kaaoksen keskellä unohtuu kyllä nämä työhuolet.
      Kyllä jännittää tapaaminen, en mä muuten,mutta kun olen kova puhumaan, ja jos jännitän niin oon aivan hiljaa ... :z

      Radera
  7. Kaunista ja viihtyisää... tykkään tuosta tapetista kaapin ovissa!
    Minä itse valitsisin tuon kirjavan orientaalimaton ja laittaisin sen parkettilautojen suuntaisesti (niinkuin ekassa kuvassa, missä tuo matto on) - tekee jotenkin tilan tuntua noin päin, mun mielestä.
    Sain ihanan paketin tänään <3 Kiitos!! Laitoin s-postia.
    Hyvää lomaa :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tapetti kaapin ovessa on kauan sitten edelliseen asuntoomme hankittu tapetti.Tykkäsin siitä ihan hirveesti, ja huomasin tykkääväni siitä edelleen!
      Minä ajattelin ihan samaa matosta, mutta jos se olis vaikka 20 cm leveämpi ..
      Kiva kun tuli perille :)

      Kiitos Ellis, hyvää viikkoa sinulle!

      Radera
  8. Ja vielä -- Tunikasta tuli lopulta neuvottelujen jälkeen ihana MEKKO Abin kesän iloksi ! Joten terveisiä meidän vanhimmalta tyttäreltä ! Täällä minä nyt huokailen "tappion kärsineenä"...t:Tiina

    SvaraRadera
  9. Olohuoneenne on todella kaunis ja valoisa. Tuolla viihtyy! :) Ja tummaa mattoa kannatan minäkin.

    SvaraRadera