30 augusti, 2012

The flu got me..





Sunnuntaina, ennen kuin flunssa sai kunnon otteen minusta ompelin soffalle "poronpään" tyynyn. Olen näitä katsellut ja ihaillut nettikaupoista, mutta 70 £ (puntaa) on aivan liian paljon minun kukkarolleni tällaisesta.

Käytin pohjana valmista tyynyä, jonka ostin Granitin loppuunmyynnistä, ovh. 229 kr, täyttää villaa....ja aleessa maksoin siitä 19 kr.

Luulen, että näitä ompelen vielä lisää,
 antaa kivan väriläiskän vaalealle sohvalle.

Tämä vaalea sohva onkin  ollut majapaikkani viimeiset kolme päivää.Flunssa on vienyt minut totaalisesti, enpä ole muuta tehnyt kuin niistänyt ja nukkunut..

Hyvää huomista perjantaita,
By Kirsikka

7 kommentarer:

  1. Värit piristävät =D
    Onnistut löytämään usein aarteita alekoreista.

    Kurkkaa osoitteeseen punatukan.blogspot :o)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kyllä vaan värit piristää aika lailla...tänäänkin täällä vesisateen keskellä!!
      Vettä tullut ihan koko päivän, mutta ei haittaa onhan perjantai :))

      Kiitos, käynpä etsimässä!

      Radera
  2. Svar
    1. Kiitos Irmastiina!
      Suloista perjantain jatkoa !

      Radera
  3. Ompas sinulla ollut mukava paikka sairastaa... Parempaa vointia ja terveyttä ! Toivottavasti voit jo paremmin ja saat nauttia viikonlopustasi ?

    Minä täällä iloitsen Esikoisesta; hän tuli viikonlopuksi kotiin ja sunnuntaina viedään HKI:n muutokuoman kanssa. Annoimme hänelle lahjaksi "eloonjäämispakkauksen", johon olimme hankkineet mm. kuumemittarin, kahvia, teetä, tiskiainetta, wc-paperia, särky- ja yskänlääkettä, ihovoidetta, pienen enkelin, herätyskellon, suklaata, keksejä, terveyssiteitä, laastaria, nuudeleita, alushousut, sukkia, sukkahousut, salvaa, kynttilöitä jne. Kyllä noilla alkuun pääsee ! t: Tiina

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tylsää tämä sairastelu, mutta minkäs teet. No olenpahan ainakin nukkunut, isäntäkin tykkäs, että olenpas sievä, mutta tokas samantien, että vähemmästäkin nukkumisesta!!!
      Niinpä niin, minkäköhän näköinen sitä olis jollei tarvitsisi töissä lainkaan käydä??

      Eloonjäämispakkaus kuulostaa hauskalta, sillä pärjää pitkälle! Ja muista, että kun iskee ikävä niin voit ajatella Esikoista, Helsinkiä, Fazerin kahvilaa.......
      ja kun oikein kova ikävä iskee, niin vietät viikonlopun siellä!!
      Ja Helsingistähän pääsee helposti vaikka Tukholmaan ...

      Ihanaa viikonloppua teille!!

      Radera
    2. Esikoinen on alkanut jo tutustumaan Helsinkiin ja löytänyt mm. tuon Fazerin kahvilan; herkullista oli ollut, mutta Neidon budjetin mukaan vähän kallista... No, Iltatähti toivoo 10-vuotislahjaksi Hensingin matkaa; ehkä toiveen voisi toteuttaa ja syödä kakkua sitten vaikka tuolla Fazerilla ? t: Tiina

      Radera