11 augusti, 2012

Back to the reality, 2


Värikäs viikko takana...
arkeen paluu sujui vaivattomammin kuin kuvittelin.
Uusia kivoja työkavereita, värikkäitä persooneja, 

ja mielettömästi inspiraatioita!! ( vapaa-ajan ompeluihin !!!)Tänään nousin samaan aikaa ylös auringon kanssa.
Nautin, ja mietin.....
mitä kivaa vois tänään tehdä?

Suloista lauantaita Sinulle!

By Kirsikka


9 kommentarer:

 1. Suloista lauantaita myös sinulle Kirsikka <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos, Marita!!
   Toivottavasti viikonloppu on ollut hyvä!

   Radera
 2. Ihana orkidea!
  Suloista viikonloppua, myös sinulle.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos Irmastiina! En oikeen itsekkään ymmärrä näitä orkidoita....kukkivat ja kukkivat, ihan koko ajan. Ovat ainakin 6 vuotta vanhoja, multaa en ole koskaan vaihtanut, kastelen kun muistan. Ilmeisesti, sillä on merkitystä millä ikkunalla ovat......ikkunaan pitää paistaa aamuaurinko, silloin kuulemma voivat hirmuhyvin.
   Huomasin myös, kun laitoin nämä kukat metallipurkkeihin, että näyttivät viihtyvän vieläkin paremmin???

   Radera
 3. Mikä ihme tuossa ekassa kuvassa mahtaa olla ? Tunika ? Paita ? Väri ainakin on herkullinen; mukavaa, että viikossasi on ollut värejä ! Varmaankin auringon keltaista ja iloisen oranssia, kun jaksoit virkistyneenä nousta aikaiseen aamuun... Minä olin ensimmäisen työviikon jälkeen eilen totaalisen väsynyt; kömmin nukkumaan jo heti klo.22 jälkeen. Mutta näin on käynyt aina lomaalta paluun jälkeen, kun on paljon uusia potilaita tulossa ja siihen päälle vielä entiset potilaat, joten ei mitään uutta täällä.

  Ja tuohon kauniiseen orkideaan liittyen paljastan yhden nolon jutun: minulla ei ole kotona yhtään kukkaa ! Joskus sentään leikkokukkia... Voi kuulostaa omituiselta, mutta yleensä ihmiset eivät edes huomaa kukkien puutetta; johtuu varmaan ikuisesta sotkusta ja tavaran määrästä... Mutta kukkasi on upea ! Vanhemmillani on joitakin orkidioita ja äiti hakee niille mm. järvivettä. Minä en viitsi...

  Onko päiväsi ollut hyvä ja puuhakas ? t: Tiina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vihreä villatakki! Samasta vihreästä tulee vielä hauskoja mekkoja (kunhan tästä ehdin).

   Rehellisesti, Tiina, olin ihan poikki perjantaina, kaikista uusista vaikutteista, ja ekasta viikosta, että painoin pääni tyynyyn jo kello 21 .....siitä aikainen herätys!

   Mulla on aina ollut hirveesti kukkasia, pääasiassa viherkasveja, mutta olen karsinut ja karsinut....ja jäljellä ovat keittiön orkideat, ja olohuoneessa kaksi viherkasvia(yksi viherkasvi on "sopukukka" isännältä.. :)))) )

   Olenkohan kertonut sinulle tämän koomisen tapauksen....
   meillähän oli hääpäivä heinäkuussa, ja isäntä ei sinä päivänä ostanut "kukkaa", mutta oli suunnitellut sen vielä tekevänsä. Muutaman päivän jälkeen hän kävi ruokakaupassa, ja toi minulle kukan.

   ANOPINJAKKARAN ....joo, kaktuksen!! (olen heittänyt kaikki kaktukset pois, kun feng shuin mukaan piikkikasveja ei saa pitää sisällä.... tietää eripuraa !!) No, tämä kaktus päätyi parvekkeelle.....mihinköhän se päätyy kun kesä on loppu? oiskos vaikka märäntynyt??
   Ajatus oli hyvä isännältä, siksi en raaski mitään edes sanoa ...

   Radera
  2. Jep ! Tiedän tuon kukan... Jospa kastelet sitä nyt kohtuullisen aktiivisesti, niin pulmasi ratkeaa itsestään... Minä sain 4.8.12 hääpäivälahjaksi (22 vuotta täynnä; yhdessä kuitenkin jo vuodesta -84) musta-valkoisen muumimukin ja -lautasen; nimipäivälahjaksi samaan sarjaan kuuluvan kannun. Sanoisinko; kohtuulisen hyvät lahjat ja kohtuullisen hyvin "koulutettu" mies ! t:Tiina

   Ps.Vähän arvasinkin, että työtyytyväisyydestä huolimatta olit väsynyt...Uudet ihmiset ja asiat ovat mukavuudestaan huolimatta uuvuttavia ! Toivottavasti olet saanut viikonloppuna myös levättyä ?

   Radera