18 augusti, 2012

Saturday fever ...
Lauantain huumaa !

Kulttuuriviikko Tukholmassa.
Kaupungin kaduille tanssimaan.
Helle viikonloppu.
Rannalle.

Kirpputorille ....
ja
yhden ihanan tuunauksen päätös !

Siinä ainekset minun suloiseen lauantaihin,
suloista launtaita Sinulle!

By Kirsikka

8 kommentarer:

 1. ♥ Mukavaa päivää sinulle ♥

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos Matonkude!!
   Ollut ihana viikonloppu, aurinkoa päivisin, ja öisin pikkusadetta, tuntuu vielä niin kesältä!

   Radera
 2. Lämpöä riittää täälläkin...ja kirpparillakin tuli kierrettyä.

  Mukavaa viikonloppua sinulle!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tein niin ihania löytöjä kirpparilta, että vieläkin niistä iloitsen!!
   Suloista sunnuntaita!

   Radera
 3. Ihanaa viikonloppua Kirsikka! Kurpitsakuva on ihana!

  SvaraRadera
 4. Nousin aamulla ajoissa ja tein niitä hitsin esseitä tiiviisti tunnin jos toisenkin. Ja sitten vaihdoin viihteelle ja vapaalle. Kävimme keskustassa tyttöjeni ja heidän kummitätinsä kanssa syömässä hyvin ja pitkään ja PALJON; äsken vyöryimme kotiin... Nämä syksyiset syömingit ovat jo monivuotinen perinne, johon on kuulunut myös joku museokäynti. Tänä vuonna museo vaihtui levy- ja nuorisovaatekaupaksi, mutta mukavaa oli silti !

  Kummitäti on kaikkien tyttöjen yhteinen; sylikummi vielä ja minun ikiaikainen ystäväni; ollaan tunnettu yli 40 vuotta. Ja hän on ollut kaikissa synnytyksissäni mukana (mies ei ainoassakaan).

  Ihana tuo yksinäinen kukka ! Joskus näköjään riittää vähempikin, vaikka ei sentään vaatekaapissa...(äitini on vahvasti siitä eri mieltä). t: Tiina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ihanaa, säilyvää ystävyyttä. Ystävyys on tärkeä asia, ja sitä kyllä pitää hoivata molemmin puolin, muuten se kutistuu, ja pahimmassa tapauksessa kuihtuu pois.

   Ihania, kaikki perinteet, niin kuin teidän syksyiset "syömingit". Syksyllä pitäisi muutenkin olla kaikenlaista pikkupuuhaa, ja tapaamisia ...menee syksykin nopeammin, ja hauskemmin.Vaikka syksy on ihana, niin onhan se kuitenkin haikeaa, kun tietää, että kesä obn takana, ja edessä oleva kesä vielä kaukana.
   Ja voihan sitä aina suunnitella uutta matkaa jonnekin vähän lämpimämpään......tai peräti tilata !!! (tilattiin matka tänään syksyksi ...tuntuu hyvältä !! )

   Aaah, vaatekaapissa pitää olla valinnanvaraa ... jotta vois taas kiukutella kun ei ole mitää päälle pantavaa.. (Hih hih)!!!

   Radera