12 december, 2010

Onnistuneet pikkujoulut.....

Lauantai-illan juhlat on juhlittu, ja olivat onnistuneet...meillä oli itsepalvelu, elikkä buffe.....ruokaa oli libanonilaisesta ranskalaiseen, ja vähän kreikkalaistakin.Ja ystävältä saatuna tipsinä meillä tarjoiltiin vain "vaaleita juomia"!!! Eipä tarvinnut pelätä jos sattuis loiskumaan punaviiniä tai coca colaa....ja tämä tipsi toimi todella hyvin.Viiniksi valitsimme Robertson Wineryn CHARDONNAY, South Africa..puolimakea, hedelmäinen viini...... suosittelen!!!!!

Nämä ihastuttavat enkelit saimme vierailta.....tiesivät että olemme hurahtaneet enkeleihin, ja vintage tyyliin. Vielä ei ole löytynyt sitä "ihan oikeaa" paikkaa niille....vintage-enkeli seisoskelee ikkunalaudalla tällä hetkellä, ja valkoinen enkeli tekee seuraa "enkeli-kaartille"....

Vielä muistutus "baletti-tossujen ja sydänten" arvonnasta. Mukaan arvontaan voi tulla tällä postauksella, tai aikasemmalla postauksella ( 1 arpa kommentista, ja toinen arpa jos olet lukija).....26. 11.....arvontaan ehtii mukaan koko tämä päivän aikana vielä!!!!!!

Tässä kuva tossuista, pieni ja suuri sydän seuraavat mukana....kankaana on metallipintainen kangas, viime Jouluna Libanonista ostettu.....


Nyt kutsuu paikallinen kirpputori, sinne penkomaan!!!!!!!!!

Aurinkoista sunnuntaita!!!
By Kirsikka

2 kommentarer:

  1. Ihastuttavat enkelit olet saanut. ja varmasti pikkujoulut on olleet kivat, ainakin monenlaista tarjottavaa on löytynyt. Minulla jää pikkujoulut väliin täna vuonna.

    Iloista iltaa!Täällä on pakkasta -20

    SvaraRadera
  2. Minäkin rakastan enkeleitä. Pitäisikin laittaa ne asetelmaksi johonkin taas:)

    Osallistun arvontaan, kahdella arvalla:) Mukavaa alkavaa viikkoa.

    SvaraRadera