06 december, 2010

NK `n jouluikkunat

Tässä muutama kuva tämänvuotisista NK`n jouluikkunoista, niitähän  kaikki odottavat innokkaina ....mitä kivaa tänä vuonna ikkunoissa tapahtuu....???

Here are some pics from this years NK`s christmas windows. This happening is very famous here in Stockholm, and everyone are waiting to see whats going to happen this year at the windows....?????


Olisi kiva kuulla miten olette viettäneet Suomen Itsenäisyyspäivää tänään.......

Me juhlistimme Suomea sen verran , että käytiin Suomalaisella kirkolla, Gamla Stanissa, ja valitettavasti ovet olivat kiinni, mutta Suomen lipun siellä onneksemme näimme....sinirsitilippumme!!!!!
Tänään liputtivat Ruotsissa, meille suomalaisille, Suomen Itsenäisyyspäivän johdosta>>>>> mahtavaa!!!
Itsenäiselle Suomelle>>>>>hurra, hurra, hurra!!!!!
For independent Finland>>>>hooray,hooray!!!!!


By Kirsikka


2 kommentarer:

  1. Voi miten paljon kiinnostavaa ja kaunista katseltavaa noissa näyteikkunoissa, kiitos kun kauttasi pääsi niitä katselemaan :)
    Meidän itsenäisyyspäivä meni pitkään sängyssä loikoillessa ja sitten ystäväperheen kanssa perinteiseti ruokailusta nauttien kynttilän valossa ja jätkänkynttilöiden ulkona loimottaessa!

    SvaraRadera
  2. Ihanaa katseltavaa tuolla.Meillä itsenäisyyspäivä vieteltiin ihan kotona, tyttären perhe kävi ja katselimme linnanjuhlia ja sitä pukuloistoa. ei tullut tänäkään vuonna kutsua linnaan;)

    SvaraRadera