05 december, 2010

Mummi ...GRANDMOTHER

Keittiö-enkelin kanssa täällä jatkettiin leipomista vielä tänä aamuna.Eilen tein maustekakun ihan oman ohjeen mukaan, ja tein saamani uuden reseptin mukaan suklaakakun...lopputulos oli maistuva!!!

With my kitchen-angel have we been continuing baking.Yesterday I baked cakes...one with my own recepy, and the other one was a new recepy, choclade-cake......and those we tasty!!!Tänään keittiössä puuhastella kuuntelin radiosta joululauluja, ja yks kaks iski ihan hirveä ikävä mun rakasta mummia...ajattelin kaikkia ihania asioita, joita hän minulle opetti, ja mitä hän minulle kertoi. Minun mummini oli aikaansa edellä, ja tosi nuorekas....hän rakasti nuorisoa, ja jaksoi kuunnella meitä, ja meidän ongelmia...mummi oli aina menossa, tykkäsi matkustaa,rakasti kirpputoreja, ompeli, virkkasi, kutoi, leipoi, kokkasi......mummi oli oikea ilopilleri ja auringonsäde. Mutta pikku hiljaa mummin muisti alkoi pettää...neljä vuotta sitten vietimme viimeisen yhteisen Joulumme yhdessä, ja juuri silloin mummi oli muistissaan, ja meillä oli kivaa, ja kikatelttin, niin kuin ennenkin...mutta ilmassa leijui pelko, että näämmekö enää??!! Emme nähneet....mummi nukkui pois 3 kuukautta myöhemmin, sydämessäni hän on aina mukana. Mutta just on niin kova ikävä....mummi, kuuletko/näetkö......MULLA ON IKÄVÄ SUA, JA MÄ RAKASTAN SUA!!!

While fixing at the kitchen i was listening christmas-songs, and i suddenly missed my dear grandmother so much.I was thinking all those nice things she has been learning to me, and all those storys she told me. My grandmother was special, she liked to move on , travelling, shopping, she liked all kind of handworks....my grand mother was like a  sunshine!!!! But my grandmother started to forget things....four years ago we spent our last christmas together, and at that time grandmother had her memory back <3 <3 <3,we had wonderful time together, we were  laughing like we always did.But i was afraid..was this last time to se her???!! And it was...my grandmother slept away 3 months after......she will always be in my heart.But right now i am missing her so much.....grandmother can you hear me/ can you see me....I MISS YOU, I LOVE YOU !!!!Muutamia joulujuttuja makuuhuoneesta.....
some christmas things from our bedroom....
Huomenna haetaan takka meille..........jihuuuuuuuuuuuuuu!!!! Sitä täällä olen jo mielessäni sisustanut!
Tomorrow we will bring the fireplace to us.......I have started to decorate on my mind already!!!

Have a good sleep!!!
And have a lovely 2. advent!

Nukkukaa hyvin,
ja rauhaisaa  2. adventtia!!!

By Kirsikka

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar