07 juli, 2013

Kesä sunnuntaiKaunis, ja lämmin sunnuntai.
Lounas nurmikolla, ystävien kanssa. Aurinko muodostaa pienen pieniä kristalleja Malaren pinnalle.
Nyt nautitaan tästä hetkestä, ja eletään täysillä.
Kesä on ihana, ja kesä on hyvä!

On tullut ilta, ja aika levätä.

Rauhallista sunnuntaita,
By Kirsikka

7 kommentarer:

 1. mukavaa tulevaa viikkoa ja voimia siihen ennen kuin pääset lomalle!nopeasti se viikko menee ;)kiitos vinkeistä aikaisemmassa viestissä.taidan käydä katsomassa tuon second handin!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos Mira...viimeinen viikko on aina se raskain, ja kumma kyllä lomalta tultua myös...tuntuu kaikki taas niin uúdelta ja vieraalta jotenkin, no ehkä se tarkoittaa, että silloin on vietetty hyvä loma ajatukset poissa töistä...?
   Iloista viikkoa sinnekin päin...(unohdin mainita, että Desigualilla on hyvä ale täällä, ehkä Åhlensilla vielä saa 1/2 ale hinnasta pikapuolin)

   Radera
 2. Postipoika kävi...tai tais olla nainen ;) KIITOS,KIITOS ! Mekko on aivan mahtava ja ihan kuin miun mitoilla tehty !!!
  Siitä tulee varmasti ensi viikolla alkavan loman suosikki vaate :) Siitä sain kipinän itsekin mekkoja suunnittelemaan, (olenhan vaatetus artesaani...no vuodelta 1989,heh ) Yritän laitella kuvaa postaukseen jos mies vaikka leikkisi sen verran paparazzia ;D Ihanaa viikkoa sinulle ♥

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kuulostaa kivalta Riitta. Pituuden voit ompelijana katsoa itse...jätin niin pitkäksi kuin mahdollista (parempi niin päin)
   Kiva, jos saatte otettua kuvia, niin näen miten mekko istuu päälläsi, ja sinulle palllljon inspiraatiota mekkojen ompeluun>>>> se on niin kivaa hommaa!

   Radera
 3. Kiitos ystäväni. Rauhallista sunnuntaita, myös sinulle♥

  SvaraRadera
  Svar
  1. :)
   Lomaa jo niin odotan ja kaipaan <3

   Radera
 4. Olá!
  Vim conhecer seu blog e adorei suas fotos e roupas. Gostei muito de sua visita e o comentário deixado no meu blog no post Meu Cantinho do Silêncio Interior. Um abraço carinhoso!

  SvaraRadera