02 juli, 2013

Kahdeksas
Kahdeksas hääpäivä vietettiin näissä maisemissa.
Röda café.
Hågelbyparken.

Rakkauden täyteistä tiistaita,
By Kirsikka

17 kommentarer:

 1. Hyvää hääpäivää. Kahdeksan on hyvä luku. Meillä on kohta edessä 19. Vuotta ennen pyöreitä. Aina vaan on hyvä olla yhdessä. Se on onni.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Onni on omistaa vierellään ihminen, joka hyväksyy toisen sellaisena kuin on :))
   Ens vuonna teillä onkin mahtavat vuodet hääpäiviä täynnä ! <3

   Radera
 2. apua, just huusin miehelleni että ollaan unohdettu molemmat seitsemäs hääpäivämme joka oli pari viikkoa sitten ;D kiitos muistutuksesta! niin ja hyvää hääpäivää teille!ihana kuva toi kolmannes viimeinen,kuin olisi portit tuonne veteen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Minulla on ilmiömäinen muisti(toisinaan), isäntä olisi varmaan unohtanut, jollen olisi muutamana päivänä huomauttanut tulevasta ;)

   Radera
 3. Hirmu paljon onnea teille molemmille ♥ kauniissa maisemissa ootte viettäneet. ihanaa.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kyllä, oli kaunis paikka, ja tuuria vielä ilmojen suhteen!

   Radera
 4. Onnea ♥ Kauniissa paikassa olette juhlineet :)

  SvaraRadera
 5. Onnea ♥ Aivan mahtavat maisemat !

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos Riitta...joko postipoikaa on näkynyt?

   Radera
 6. Onnittelut! Idyllinen paikka.

  SvaraRadera
 7. Wau !! Tehän olette oikein NUORIpari ?! Ja selvisitte seitsemännestä vuodesta ?! Eikös siihen liity aina (?) joku kriisi ?! Meille tulee elokuussa 23 vuotta naimisissa ja muutoin ollaan yhdessä oltu jo yli 29 vuotta... t: Tiina

  Ihanaa, Iloista ja Intohimoista yhteistä elämää teille !! Kaksi luovaa ja taiteellista ihmistä yhdessä !! Mahtaa siinä välillä kankaat, langat ja korutarpeet lennellä ?? Luulisin... Minä heitin kerran (yhden ainonan kerran) silloista sulhastani (nykyistä miestäni) puukengällä hirmuisen riidan aikana ; EI osunut mieheen, mutta osui lasisiseen stereokaappiin, joka hajosi... Sitä ennen, eikä sen jälkeen ole meillä tavaroita heitelty, vaikka ISOILLA kirjaimilla joskus riidelläänkin...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Joo, me ollaan tällanen UUSI vanhempi pari ;), mieleltämme kyllä aikas nuoria !
   Kankaat, langat, sakset eikä puikot lennä.... (minä joskus olen kiukuspäissäni repinyt langan miehen solmiosta, niin, ett kaikki oli kappaleina....enkä edes tunnustanut, mitä olin tehnyt....ai niin, ompelin sen muina miehinä taas yhteen, miehen miettiessä, että mitä solmiolle oli oikein tapahtunut??)
   Meillä mies harrastaa tavaroiden lentoa, ja ärräpäitä omalla kielellään...minä en paljoa päästele, mutta jos olen oikein kiukkunen, niin kyllä täältä muutama suomalainen väkevä sana löytyy :))

   Radera
 8. Juhlapäivänne sujui kauniissa merkeissä!

  Onnittelut kahdeksasta vuodesta <3

  SvaraRadera