08 december, 2012

It is so lovely...


Keskiviikkona täällä puhalteli myrkytuulet, ja saatiin lunta lisää 40 cm.... koko Tukholma pysähtyi , bussit, junat ja tunnelbanat ei kulkenut......taksia oli mahdotonta saada.
Hyvä oli kotona lämmössä istua, ja ihailla lumisadetta ikkunan takana.
 Lunta on satanut vieläkin, mutta tuuli on tyytynyt.
Ulkona on kaunista ja joka päivä näkee jotain uutta ja mielenkiintoista - minä rakastan tätä aikaa-ja minä nautin...talsin suurin askelin korkeissa kinoksissa, posket punaisin.
Itse asiassa...aika voisi vaikka pysähtyä hetkeksi-minun puolestani.

Hyvää viikonloppua,
By Kirsikka

10 kommentarer:

 1. Pehmeää ja kaunista sinulla siellä! Niin maisemassa kuin kotosalla♥
  Pikkupakkanen puraisee oksistoja ja nenänpäitä ja luminen tyyneys on laskeutunut maisemaan. Pikkuisin lähtee Saloon futsalturnaukseen ja poikanen on jo samaisella paikkakunnalla jääkiekkojoukkuetoverin luona yökylä'ilemässä, sieltä huristelevat Turkuun pelaamaan. Ristiin, rastiin halkovat lapset lähitienoota:)
  Huomaan odottelevani hiihtämään pääsyä....

  Suloisen kaunista toista adventtia sinulle!!

  Ps. Ihana suodatinpussienkeli tuolla alempana♥

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ihana sinä ...♥
   ensi viikonloppuna pääsen minäkin tutuilla nurkilla käymään, huomen aamuna tulee rakas äitini, ja siitä on niin hyvä mieli.Huomen illalla soivat täällä meidän kirkossa suomalaiset joululaulut, ja me siellä tietenkin....muiden suomalsiten kanssa ♥

   Radera
 2. Ompas mukava, kun on joku muukin, joka tykkää tästä vuodenajasta...:)
  Odotin kovasti sitä Tukholman lumimyräkkää tännekin ja kyllä sitä lupailtiinkin, mutta eipä ole näkynyt... vielä.
  Aivan mahtavat luontokuvat!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kyllä kaikilla vuodenajoilla on kauneutensa......aina ei oikein ehdi nähdä ympärillään olevaa kauneutta, kun on jatkuva kiire.....mutta minne oikeastaan?
   Ahh, täällä tuli lunta oikein kunnolla.......joku hurjapää ajeli mottorikelkalla pitkin lumista Gamla Stania viime keskiviikkona ???
   :)

   Radera
 3. Jopas on todellakin upeat teidän maisemat!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos Sannabanana...kyllä meidän kelpaa :)

   Radera
 4. Lunta on satanut huikeat määrät; onneksi mies tekee meillä yleensä lumityöt (ja leikkaa nurmikon)! Tajusin juuri yhden jutun...Meillä on aika perinteiset roolit perheessä -- miesten ja naisten työt ! Ja olen kyllä pitänyt itseäni tasa-arvoisena, ehkä jopa vähän feministinä...Mikä lienee olla totta ? Mieheni EI varmaan koskaan ole pessyt pyykkiä, enkä minä vaihtanut autoon renkaita (tai edes tankannut). Kääk ! Pitäisiköhän tätä soppaa välillä hämmentää ?

  Jäin muuten miettimään tuolta aikaisemmasta, kun mietit, mikä miestäsi mahtaa vaivata...Mitäs luulet, nyt kun tilanteesi on ollut aikaisemmasta poikkeava ja olette olleet paljon kotona yhdessä, niin voisiko se vaikuttaa miehesi "vaihdevuosiin" ? Minä itse nimittäin kaipaan välillä ihan omaa aikaa, hiljaisuutta ja tilaa...Eikä se tarkoita suinkaan, että olisi kyllästynyt tai että toinen olisi vähemmän tärkeä ja rakas ! Luulen, että ihminen on jotenkin niin suunniteltu ja rakennettu, että ei ole hyvä olla yksin, mutta ei myöskään liikaa yhdessä. Tämmöinen ajatus tuli; voin kyllä olla totaalisen väärässä ! t: Tiina

  SvaraRadera
  Svar
  1. :)
   Minä täällä olen deligeerannut ( ??? , deligoinut? ) näitä Naistentoitä vähän isännällekkin...meillä kun ei ole pihaa, niin ei tarvi lunta luoda, eikä nurmikkoa, että tarttis sitä ajaa.......on vaan ihan hirmusesti näitä kotihommia. Joskus onnistuu tyonjako, toisinaan taas ei :P

   Radera
 5. Oi miten kauniissa maisemissa tallustelet!
  Mikäs siinä onkaan posket punaisina kuljeksia kun kätesi ovat tehneet villalangasta lämmintä päällepantavaa.
  Ihanaa joulunaikaa sinulle Kirsikka :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos Matonkude..kyllä täällä kelpaa kävrllä......luonto on aivan ihana!
   Suloista joulunaikaa sinulle ihana Matonkude myos!

   Radera