02 december, 2012

Askarteluja ja ARVONTAMeitä kokoontui eilen neljä suomalaista ensimmäistä kertaa "syjunta" aàn. Eilen askarreltiin jouluisia juttuja.
Meillä oli tyhjiä lasipurkkeja-joista decoupage tekniikalla ja jouluista servettiä käyttäen teimme hauskat ja viehättävät pikku-maljakot. Näihin pulloihin voi vaikka laittaa pienen pallokynttilän, joka juuri sopii tuohon pullon suuhun....minä ajattelin tänään auringon paistaessa käydä metsässä etsimässä kuusen oksia.......jospa niitä laittais maljakoihin,-jouluista tuoksua tuomaan.

Valkoisista suodatin pusseista teimme- enkeleitä.....kokeilimme eri tekniikoilla tehden tähtien tekoa-
hauskaa oli,
ja toivottavasti ei jäänyt ensimmäiseksi ja viimeiseksi kerraksi.

Tänä aamuna täällä vasta ehdittiin arpoa mekko/tunikalle omistaja.
VILIJAANAn lappu nousi arvonnan voittajaksi.

Kommentilla:

 1. Upea mekko...kolmella mukaan...liityin uudeksi lukijaksikin,linkitän omaan blogiini =)

  Laitatko Vilijaana postitiedot melikirsi@msn.com, niin saan paketin matkaan.

  Suloista sunnuntaita,
  By Kirsikka


14 kommentarer:

 1. Onnea voittajalle ja mukavaa 1. adventtia sinulle.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos samoin, Liisa!
   Suloista alkavaa viikkoa!

   Radera
 2. Oi,ihanaa...yleensä en voita arvonnoissa,Kiitos.Laitan osoitetta tulemaan...Hyvää Joulun odotusta :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ole hyvä ,huomenna lähtee paketti matkaan!
   Hyvää Joulun odotusta sinnekin päin!

   Radera
 3. Lämpimät Onnittelut Upean Vaatteen Voittajalle ! Rehellisyyden nimissä olen vähän kateellinen... t: Tiina

  Minua nauratti tuo askarteluilta ! Siis siinä mielessä, että minulla ei ole juurikaan ystäviä, joita voisin kuvitella arkartelemaan yhdessä ! Saisimme ehkä aikaan suttua ja sotkua; tosin yksi hyvä ystäväni (ompelija) on super-hyper-taitava käsistään (Keskimmäisen kummi) ja toinenkin (vaatetusteknikko) on oivallinen ompelija (Esikoisen kummi). Ensin mainittu on nukkekoti-ihminen ja joka kerta, kun käymme heillä, läähätän nukkekodin edessä hämmentyneenä kaikesta kauniista, ihanasta, suloisesta ja pienestä.

  Nyt keksin -- Sinä voisit ryhtyä nukkekoti-ihmiseksi !! Sinä olet niin taitava ja kekseliäs, että voisit loihtia jotakin uskomattoman kaunista...Uskoisin, että täällä Suomessa on eräs pikkuinen tyttö, joka joskus voisi ilahtua suuresti käydessään teillä ja päästessään hypistelemään kaikkea kaunista, ihanaa, suloista ja pientä.

  SvaraRadera
  Svar
  1. KIITOS s-postista ja Lämpimät Onnittelut !! Iloitsen puolestasi !! t: Tiina

   Radera
  2. Tiina, älä yhtään naura :x ,mitäs sanot kun sain loppuillasta kaksi metrisen hollantilaismiehen näpertämään jouluista pikkuruista tähteä...ja hän teki sen tosi hyvin!!!
   Omaa isäntää en saanut yritykseen mukaan, vaikka kuinka yritin (meidän isännällä oli känkkä'ränkkä ).

   Mistäs sä tiesit, että mun haaveena on aina ollut nukkekoti..äiti osti ihania vanhoja nukkekodin kalusteitakin kirppikseltä jo vuosi sitten. Eipä taida aika riittää, muuten olis ihana kokeilla nukkekoti projektia.

   Kiitos Tiina, uskaltaa ja vielä onnistua....se tuntuu tosi hyvältä!

   Radera
  3. Kyllä aikasi riittäisi nukkekotiin ! Sehän on ikuisuus-projekti ! Ystäväni on rakentanut omaansa vuosia; sehän se sen jujukin on...Voi että ! Sinulla olisi jo alkukin; siis ne äitisi kalusteet. Voin jo mielessäni kuvitella sinut näpräämässä kaikkea ihanaa nukkekotiin ! t: Tiina

   Meilläkin Mies oli torstaina ja perjantaina erittäin "Känkkä-Ränkkä" ja vähän sen päälle; oli kovassa hammaskivussa ja kiukkuinen (todella). Perjantaina hammas otettiin pois, mutta kiukku jäi + kova veren vuoto. Tänään vasta on leppoisampi fiilis ! Voikohan miehillä olla vaihdevuodet tai kuukautiskiertoa ? (Voi olla !!!?!)

   Radera
  4. Hah hah...ajattelin ihan samaa,mutt en uskaltanut/ kehdannut kirjoittaa.
   Joku hormoonihäiriö se kyllä täytyy olla...onkohan siihen laastaria?? ;))
   / Kirsikka

   Radera
 4. Onpa kauniita askarteluja! Ja tuon enkelin matsku kuulostaa sopivan helpolle hankkia, taipuskohan miten helposti lasten käsissä? Mietin vaan kun monesti joudun joulunalla askartelupajaan ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kyllä me ehdittiin jo miettiä, että tätä pystyvät pienetkin lapset tekemään.
   Minä pyoräytin vessapaperista pallon, jonka laitoin pääksi...tyonsin paperin sisään, ja kiinnitin "piprenssarilla"( en tiedä sanaa suomeksi) kanssa.puolikkaasta suodattimesta tuli kivat kaksi'kerroksiset siivet...ja tukaksi lankaa.
   Askartelun iloa :)

   Radera
 5. nopsaa on postin kulku...tänään sain tunikan kotiin,juuri niin ihana mitä kuvittlin ja miltä näytti.Kiitos vielä ja kiitokset myös onnittelijoille :)

  SvaraRadera