01 mars, 2012

Stoff och Stil to Stockholm - Tukholman uusin kangaskauppa

Bild: stoff och stil katalog

Bild: stoff och stil katalog

Stoff och Stil on aikaisemmin tutuksi tullut minulle postimyynnin kautta.Tilasin vuosia sitten paljonkin kankaita TÄÄLTÄ. Mutta onhan se aina kivempi päästä nypistelemään kankaita, ja nähdä kaikki ihan omin silmin.
Aikaisemmin kyseiset liikkeet löytyivät Malmöstä ja myöhemmin Göteborgistakin.


Ja nyt tämä ihana kangas ja "askartelu"- kauppa löytyy Tukholmasta.
Maaliskuun ensimmäisestä lähtien.
Kungens Kurvanista, kivenheiton matkan päästä Ikeasta.
Kannattaa käydä katsomassa kangas, lanka, nauha, nappi , mallien jne. valikoimat.
ET TULE PETTYMÄÄN.
Ja hinnat on kohdallaan. Peräti edulliset. Itsellä oli aikaa vain hetki tänään Stoff och stilissä..........siellä sais vaivatta kulumaan monta tuntiakin.
Valikoimista löytyi mm. erilaisia pöllöaiheita, ja vaikka millä mitalla erilaisia baabuska kankaita.
Ostin itsellekin aivan ihanaa babuskaa tulevaan takkiini !!
Ja tällaistakin voisi ruveta jo suunnittelemaan....

Bild: Stoff och stil katalog


Perjantai jo ovella!

By Kirsikka

Ps. Ilmoitathan jos haluat ohjeet miten sinne pääsee!

15 kommentarer:

 1. Jestas mikä paikka!!
  Jos ei tuolla sais inspistä ompeluun niin sitten ei missään!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Niiden kataloogikin on täynnä vaikka mitä ihanaa ideaa.....en tiedä voiko sitä tilata Suomeen?

   Radera
 2. Empä ole mikkään midinetti mutta tuolta vois alotella :)

  SvaraRadera
 3. Wau, mikä kangasparatiisi! Tuollahan ihan melkein sekoaisi...harmi, että on niin kaukana!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Käy ihmeessä, jos käyt täällä Tukholmassa...kannattaa!!!

   Radera
 4. Ihania kankaita!Kyllä niissä silmä lepää,vaikka ei mitään osaa tehdäkkään.. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ihana paikka, ja mitkä uskomattomat määrät kankaita, ja tarvikkeita.......Marika, olen minäkin nähnyt käsitöitäsi, elikkä kyllä osaat!

   Radera
 5. voin kuvitella, että olet kaupassa, kuin lapsi karkkikaupassa:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Osuit oikeaan.......harmi vaan kun karkkikauppakin on mun mielikauppani.Olen ollut karkkilakossa 5 päivää, ja kroppaa huutaaaaaaa sokerii!!

   Radera
 6. Näin vilahduksen sekä maatuska- että pöllökankaasta ! Hitsin Pimpulat ! En edes osaa ommella ja silti haluaisin molempia... Jo nyt olen vihreänä kateudesta, kun ajattelenkin uutta takkiasi !

  Tänään istui ensimmäistä kertaa tuoreen autoilijan kyydissä; kyllä jännitti ! Siis meitä molempia ! Minulla on itsellä ajokortti, mutta en aja autoa lainkaan tai ehkä kerran viidessä vuodessa, joten...

  Usko tai älä, mutta saatuani ajokortin 1800-luvulla, ajoin kaksoinveljeni 100A Datsunin kerrostalon alaikkunnasta rappukäytävään... Oli muuten hävyttömän kallis ikkuna ! t:Tiina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sen vaaleanpunaisen maatuska-kankaan ostin takkiani varten...sopiskos boordiksi harmaaseen villakankaaseen?? On pulma......malleja takkiin olis kaks nyt, enkä osaa päättää>>>>apua!!!!
   Mäkin olen arka ajaja, ja kun isäntä ajaa, niin olen ihan hiljaa, ja tyytyväinen...olet kait kuullut näistä libanonilaisista kuskeista(hih hih)

   Radera
 7. Kiva blogi sinulla! :)

  ..yritän saada välillä palkinnontarjoajia haasteisiini sellaisia jotka haluavat toimittaa ulkomaillekin. Nyt tässä ja vielä seuraavassa ainakin on toiveena ollut että palkinto Suomeen toimitetaan.

  Hyvää loppuviikkoa! <3

  SvaraRadera
 8. VIeläkö kauppa on olemassa ja kysymys: miten sinne siis pääsee?? tulemme suomeen siljalla, joten sieltä pitäisi jonkinlainen ohjeistus Stoff och Stil kauppaan saada eli: onko tietoa miten pääsemme julkisilla?

  Tietysti myös samalla kyselen, että onko Tukholmassa jotain muita mainitsemisen arvoisia kangaskauppoja? kivoja kuoseja, värejä...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kauppa on edelleen olemassa :)
   Ja sijaitsee kivenheiton matkan päästä IKEA,kungens kurva. Eli Siljan terminaalilta metro kohti t- centraalia,ja suuntana Norsborg,metroasemalla Skärholmen hyppäätte pois,jatkatte sieltä matkaa bussilla " ikeaan" , eli sinne menee 707 ja 740 .... 173 menee myös,mutta Kiertää aika kauan ennen.Jäätte pysäkillä IKEA pois. Kysymällä löydäätte eteenpäin( menette tien yli,ison parkkipaikan ohi,ja vielä yhden tien yli...näätte liikkeen Toys r us , ja Rusta, stoff och stil löytyy sieltä. Ohlssons tyger löytyy hötorget ilta, muutamå kangaskauppa löytyy söderistä...hornsgatanilla yksi ja s:t paulsgatanilla yksi.
   Tervetuloa ostoksille :))

   Radera