02 mars, 2013

Tyttöjä pyörii ....


Tyttöjä pyörii piirissä...kuin mäellä mansikoita!!!

Voiko askartelu olla enää helpompaa, halvempaa ja  mukavampaa?

Kolme palapeliä ( 10 kr kappale), sekoita palat, liimaa, yhdistä miten haluat.
Laita koukut palapelin taakse, niin saat ne seinälle kivasti tai jätä koukutta, niin voivat seistä missä kulloinkin haluavat!!

Tämä lauantai on mennyt mielipuuhassani, eli siivoamisessa ....koko päivä tässä on mennyt, mutta kun saa huonekaluja taas siirreltyä, ja pieniä esineitä asetella, niin kyllä siinä väkisinkin mielikin virkistyy.

Hyvää lauantaita,

By Kirsikka

9 kommentarer:

 1. Onpas mukavat maatuskat!

  Mööbliseeraus on mukavaa hommaa:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eikö näihin maatuskoihin koskaan kyllästy? Tulen aina niin hyvälle päälle näitä nähdessä, ja varsinkin näitä löytäessä!

   Radera
 2. Ihanat maatuskat.

  Täälläkin oli tänään siivouspäivä.ja vähän tuli siirreltyäkin.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos JaanaElina, täällä siirtyi vain pari tuolia. Niin, ja ompeluhuoneen sain taas kuntoon(ainakin vähäksi aikaa!!!)

   Radera
 3. Ihanat palapelit! Mukavaa viikonloppua Kirsikka!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos Yaelian, toivottavasti sinun viikonloppusi on myös mukava ja rentouttava!

   Radera
 4. Ihanat nuo maatuskajutut!

  SvaraRadera
 5. Minusta on todella mukavaa, kun laitan blogiisi kuvia kodistasi; näitä katsellessa voi tulla teille kylään ja nauttia kauniista kodistasi. Sitä paitsi teillä on AINA niin ihanan siistiä...Minustakin on kiva vaihtaa järjestystä ja "sisustaa", mutta siivous ei ole varsinaisesti se minun juttuni ! t: Tiina

  Nuo maatuskat ovat huiput ja hauskat !! On se omituista, kun niihin EI millään kyllästy - samoin on käynyt pöllöjen kanssa, mutta vain kuvissa tai kuvoissa -- täytetyt pöllöt jättäisin mieluusti väliin, samoin tietysti myös täytetyt maatuskat...

  SvaraRadera