01 mars, 2012

Norr Mälarstrand


Tässä toinen lounasreittini...
polishuset
Kungsholmstorget
Norr Mälarstrand
Statshuset
Hantverkargatan

Lämpötila eilen plus 10, ilmassa tuoksui kevät.
Rantatien kaikki penkit olivat varattuja, ja muutama terassikin oli jo avattu!

Torstai terkuin !

By Kirsikka

10 kommentarer:

 1. Ihanaa! Kiitos, kun veit aamukävelylle keväiseen Tukholmaan :D
  Mukavaa torstaita sinulle :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Toivottavasti pidit kävelyreitistä!!
   Ihanaa huomenna jo perjantai!

   Radera
 2. mä en kestä! mä tykkään tukholmasta niin paljon ja tuntuu että aina on liian vähän aikaa siellä ollessa.en muista olenko kertonut että olen vuoden verran asunut siellä ja lapsuden kesälomat vietin siellä myös! ja nyt omat lapseni olivat ensimmäistä kertaa yksin lomailemassa siellä. viikko sitten olin siellä ja nyt jo ikävä ja sit tuo kevään tuoksu! täälläkin sitä oli vähäsen eilen vaikka lumet häiritsikin kevään ajatusta. voi kyllä se kevät sieltä tulee. kiitos näistä ja mukavaa päivää!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tukholman on tosiaan kaunis kaupunki, ja täällä olisi niin paljon katsomista, ja tekemistä.Päivät kun on kaupungissa töissä, niin ei ajattele muuta kuin äkkiä kotiin :)

   Radera
 3. Voi vau mikä kevät siellä :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kevät tuli kahdessa viikossa tänne......tiistaina muuten saatiin lunta, joka jo keskiviikkona oli poissa, kuten kuvista näit!

   Radera
 4. Voihan räkä ja kade ! Jos minä lähtisin työpaikaltani kävelylle lounastauolla, niin astuisin ovesta ulos 70-luvun tasakattoiseen ostoskeskukseen, joka on vielä sinapin värinen. Terveysasema on ostoskeskuksen perällä / takana. Ympärillä on enemmän päihtyneitä kuin selvinpäin olevia jne. Todella MASENTAVA ympäristö ! Pimeän aikaan siellä on hyvä mahdollisuus saada teräaseesta osuma tai muuten vaan turpaansa... Ja nyt jäin miettimään, että enkö oikeasti keksi itselleni muuta työtä ? t:Tiina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kyllä kirjoitat ihanasti.....hymy huulilla luen, kun en uskalla ääneenkään nauraa :P
   Joo, minäkin välillä mietin, että mitä oikein haluaisin tehdä.....vaikeita kysymyksiä, ja kun palkka tulee, niin on taas vähän aikaa tyytyväinen kun on sentään töitä!

   Radera
 5. Ihania kuvia :)

  Mukavaa viikonloppua sinne!

  Jamssi

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ihana kevät täällä......huomenna mennään autoretkelle :)
   Suloista viikonloppua sinulle sinne <3

   Radera