05 september, 2011

Ikkunan peittäviä.......covers for the windows

Joku aika sitten kävin suurella paikallisella kirpputorilla ja tein mahtavat liinavaatelöydöt.Suuria pellavaisia pöytäliinoja iso kassillinen.
Valkoisista pöytäliinoista ompelin verhot ompeluhuoneeseeni.Ja pellavanvärisistä ompelin verhot keittiöön.
Molempiin laitoin isoisäni mummon virkkaamat pitsit.Pitsejä oli kummitätini säilyttänyt, ja edellis kesänä hän tykkäsi, että minulle ne kuuluisivat, kun jatkan käsityöperinteitä.Kiitos siitä, ihana kummitätini!!!

Liinoja on paljon vielä jäljellä, ja niistä tulee vielä jotain...Leikin täällä kameran kanssa, ja kauan mietin..laitan kuvan......en laita.....laitan kuvan.......
no, minä sen laitoin..


By Kirsikka9 kommentarer:

 1. Ihanaa nähdä pieni pilkistys sinusta :)
  Ja verhot ovat aivan ihanat! Kyllä on arvokkaat ja vanhat pitsit päässeet oikeuksiinsa sinun taitavissa käsissäsi.
  Ihanaa viikkoa!

  SvaraRadera
 2. Kauniilta näyttää sekä verhot että kuvaaja=D Kyllä on varmasti pitsit oikealle ihmiselle päätyneet sinä kun osaat niitä arvostaa ja noin kaunista niistä aikaan saada<3 Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle!

  SvaraRadera
 3. Ihanat nuo pitsit ja kauniit ompelukset! Kuka se tässä taitava on :)

  SvaraRadera
 4. Aivan ihania löytöjä ja verhoja! Ja hieno pilkistyskuva sinusta!

  SvaraRadera
 5. Upeat verhot, joissa on historiaa ja tunnetta mukana... Pilkistyskuva on myös hieno :)

  SvaraRadera
 6. Olipas hauska nähdä pilkahdus sinusta !

  Todella kauniit verhot ! Minulla on yhdet verhot, jotka on tehty vanhoista lakanoista ja niiden pitseistä -- niihin tunteen tekee se, että äitini on tehnyt ne minulle.

  Minulla olisi 100 ideaa käsitöihin, mutta EI yhtään taitoa. Ristipistoja osaa tehdä ja pidän siitä, mutta nyt on niin kiireinen aika elämässä, että näihin päiviin ei mahdu piston pistoa.

  Pitsejä ja Pilkahduksia viikkoosi !

  t: Tiina

  SvaraRadera
 7. Ellis: Kiitos Ellis...
  Joo, this is me: Kirsikka :)

  Kirsi: Kiitos paljon...ompelin pitsit niin, että tarvittaessa ne siististi saa taas purettua ja ommella vaikka uusiin verhoihin.Mutta kyllä nämä ainakin meillä vähän aikaa pysyvät...(toivottavasti)

  Intianminttu: Sinä olet monitaituri, aina ihailen keramiikka töitäsi, ja nyt vielä kun olet ommellut ja virkannut yhtä sun toista...en voi muuta kuin ihastella kättesi jälkiä.

  Sari: Kiitos, joskus löytää kun pitää silmät auki.En ollut moneen kuukauteen käynyt kyseisellä kirpparilla ja nämä löydöt tein ihka ensimmäisestä pöydästä!!!

  Kati: Kiitos paljon :)

  Tiina: Kultainen Tiina, mahtavaa, että löytyy ideoita...niitä kun pikku hiljaa lähtee toteuttamaan, niin kyllä rupee kädentaidot nousee.Ristipistothan on kivoja....niillä saa vaikka mitä uudistusta vaatteisiin!!

  SvaraRadera
 8. Moro Kirsikka ! Kerrassaan ihanat verhot :)

  SvaraRadera
 9. Lovviisa: Sait kasvoilleni ison hymyn....pelastit päiväni! Moro <3

  SvaraRadera