06 februari, 2011

Timjamia ja basilikaa...Saimme lahjaksi tämän ihastuttavan yrtti-duon.Ranskalaisen suunnittelijan (Ruotsissa asustava), Pascal Charmolun käsialaa Sagaformille.
Monta kertaa ostelee yrttikasveja mutta ei saa niitä kauniisti esille, vaan hetken kuluttua jo nuukahtavat.Tämä on helppohoitoinen, ja ah, niin puhtaan valkoinen.Tässä ruukussa on ala- ja yläosa, ja sivussa pieni kastelureikä>>>>>TOIMIVA!!! Toivottavasti viihtyvät yrtitkin kauemmin :))
Tänään, kaunis,ihana,lämmin (+ 4) aurinkoinen kevätpäivä.Aamulla keittiönikkunan takaa jo aurinkokin iloisesti hymyili meille päin...
Viikonloput menee aina niin hirvittävän nopeesti.Joskus ehtii enempi, ja joskus vähempi.Käytiin tänään kirpputorilla.Ei siellä ollut oikeen mitään . Löysin aivan ihastuttavan käsinvirkatun pöytäliinan, 10 kruunua!!!!!!! Viime postauksessa joku kirjoittikin, kuinka halvasti näitä käsintehtyjä käsitöitä saa kirpputorilta.Mutta kyllä se ihan itse virkattu on itselle tärkeä....sitä on tehty monen monta iltaa monen moista ajatellen........niillä pöytäliinoilla on tarinaa <3 !

On ollut kiva lukea kommenttejanne, ne niin mieltä aina piristävät!Ja kiva huomata, miten meitä erilaiset asiat yhdistävät.....toiset tykkää sisustuksesta, toiset käsitöistä....

OLETTE KAIKKI AIVAN IHANIA!!! KIITOS.
Leppoisaa sunnuntaita!!!
Have had wonderful-but too short weekend as always!
Have a wonderful sunday <3 !

By Kirsikka

4 kommentarer:

 1. Yrttiruukku toimii hyvin. Itselläni on kolmireikänen, ei kylläkään just nyt käytössä.

  Pitsiliinat ovat isotöisiä. On ihanaa, että ovat jälleen muodissa. Ennen ne lojuivat laatikoiden pohjilla, nyt paraatipaikoilla:)

  Mukavaa sunnuntai iltaa:)
  -Hanne-

  SvaraRadera
 2. Kiva yrttiruukku!
  pitänee pistääkin basilikan siemenet pian itämään:)
  teillä on ollut jo ihan kevät ilma,
  meillä myös aurinkoa mutta kipakka -20 asteen pakkanen:(

  saa pukea aamulla lämpimästi kun kävelee pakkasessa "työmaalle"

  kivaa uutta viikkoa sinulle ja
  lämpöiset yöterkut ystävälle!

  Kraam,
  Päivi

  SvaraRadera
 3. Oikein tyylikäs yrttiruukku. Basilika kasvaa ainakin tosi hyvin kun sen istuttaa uudelleen ja laittaa koti-ikkunalle kasvamaan. Siitä sitten vain yrttejä ruokaan ja leivän päälle,nam.
  Kivoja esineitä kuvissa.
  Täällä paistaa tänään aurinko kirkkaasti mutta on kyllä pakkasta yli 10 astetta.

  SvaraRadera
 4. Kivan näköinen tuo yrtti ja ruukku:).

  Mukavaa uutta viikkoa<3

  Jamssi

  SvaraRadera