24 oktober, 2010

Sydämiä kotosalla....

Niin se tuli ja meni viikonloppu.Perjantaina tuli ensilumi, ja se kesti lauantaihin asti.Tänään, eli sunnuntaina onkin sitten satanut vettä.Saas nähdä koska tulee seuraava lumipeite...
Viikonloppu tuli tarpeen ja tuntuu että on levännyt, ja tänään käytiin kyläreissulla, mikä piristi niin kivasti.
Huomenna maanantai, ja uusin voimin eteenpäin!!!

Vähän viikonlopun kuvia kotosalta....

Illantullen... Vähän tuli puuhasteltuakin viikonlopun aikana...Tällainen sydän löysi paikkansa keittiön kaapinovesta...


Ja tällaiset risuset sydämet, laventelitäytteellä, löysivät paikkansa vaatehuoneesta....


Ja kauniin sunnuntain inspiraationa (sateita, mutta ahhhh, niin kaunista)....vielä kerran kauniita kuvia ihanista parvekekukkasista, jotka vaan sisukkaasti jaksavat kukkia...                    Hyvää ja iloista viikkoa !!!

                                By Kirsikka

3 kommentarer:

 1. Kiva kun vierailit blogissani. tulen heti lukijaksi kauniiseen blogiisi. Oi, miten kauniit nämä sydämet. Kyselit leimasimista, niitä saa askarteluliikkeistä. Netissä on myös kattava valikoima eri askartelupuotien nettisivuilla.

  Mukavaa alkanutt viikkoa sinulle!!

  SvaraRadera
 2. Tulen paremmalla ajalla uudestaan, laitan sut suosikeihin. Katselin että olet käynyt Ranskassa. Meillä olisi tytön kanssa ensi keväänä Pariisiin tarkoitus ekaa kertaa. olen kysellyt monilta tuolla FB:ssa vinkkejä sinne. Ihan pelottaa, osaako siellä omatoimimatkalla, opiskelen englantia ahkerasti talven aikana, no, teini osaa kyllä, muttei ihan kaikkea.

  Palataan.

  SvaraRadera
 3. Ihania käsitöitä olet tehnyt! Raikas virkistävä blogi, olen löytänyt omaperäisen, tuoreen blogin Kiitos, kun jaat meille! Maria

  SvaraRadera