20 oktober, 2010

Ihana syysloma Ranskassa....

Ihana syysloma vietetty Ranskassa, Marseilleissa, 11-15.10 iki-ihanan äidin kanssa. Hellettä piisas, ihan olis ollut uimakelit, jos vain olis ollut halukas. Meitä kiinosti kuitenkin enempi nähtävyyksien katsastelu, ja tulipa meidän käveltyä joka päivä yli 6 tuntia. Eikä ihmekään että iltasella oltiin aivan poikki. Mutta ihanaa oli, ja sain hankittua aitoa laventelikukkaa, joka oli aika kovan työn takana...4 tunnin etsintä kuitenkin tuotti tulosta!!! Laventelia tuli täytteeksi sydänpussukoihin, ja niistä kuvia kunhan taas ehdin.

                                                                                                                                                                                     

Nämä ihastuttavat ikkunaluukut löytyivät kaikki yhdeltä ja samalta kadulta..........Notre Dameen kivuttin, ja sieltä vasta näköalat oli.....nähtiin koko Marseille ylhäältä käsin.


Ihastuttavia ranskalaisia vanhoja taloja......ja ranskalaisia herkkuja ...

Inspiraatiota kylläkseen ja nyt vaan toteuttamaan....2 kommentarer:

 1. Voi kuinka kauniita ne ruusupurki olivatkaan!!!

  Katselinpa taasen niitä Ranskankuvia...
  muistot tuli mieleen ja taas rupes tekee
  mieli matkalle....

  Mikähän olis seuraava kohde...

  SvaraRadera
 2. Ihana matka teilläkin. Mekin olimme Nizzassa viikon kesällä ja oma tyttäreni perheineen kokeneena olvat näyttämässä paikat. On paljon sulateltavaa sen jälkeen! Nyt menemme tyttäreni kanssa Pariisiin viikon päästä MarieClaire -messuille! Halkean inspiraatioista! Kuvia otetaan tuhansia! Maria

  SvaraRadera