12 september, 2010

Viikonloppu takana...

...ja edessä uusi alkava viikko. Viikonloppu on ollut kaikin puolin antoisa, lauantaina käytiin kirpparilla, ja sieltä löyty heti kotiin vietäväksi kaksi ihastuttavaa tuolta.........toinen sai pintaansa valkoista maalia ja toimii isännän "yöpöytänä", toinen löysi tiensä mun hobby-huoneeseen, on koivunvärinen, mutta haluan siitäkin valkoisen, niin myös työpöydästäni....kunhan ehtii!!!
Ja sit löydettiin kaksi aivan ihanaa puista kaapistoa, ovat vanhaa tummaa puuta, mutta nekin tulee muuttumaan valkoiseksi...kaapistot tulevat vasta huomenna kotiin, jospa silloin muistaisin napsasta valokuvan niistä ennen kuin saavat muodonmuutoksen. Tänään kovalla touhulla siirrettin peilikaapisto työhuoneeseeni, ja kait se tänne kuuluu....huoneesta tulee ainakin paljon suuremman oloinen kun peilit peilaa metsänäkymää!!!

Eilen alkoi myös tämän perheen elintapojen muutos...elikkä säännölliset ruoka-ajat, ja vähintään 30 min kävelyä joka päivä.Eilen ja tänään oltiin reippaita ja vedettiin sauvojen kanssa tunnin kunnon hikilenkki...ja tunne on jälkeenpäin mahtavaa>>>>>>>>>>>yes, we made it!!!

                                                 Kävelylenkillä mahtavia luonnonvärejä....Tässä kuvia tän päivän sisustusjutuista....


meikkipöytä meidän makuuhuoneesta..
olohuoneesta....
näkymä olohuoneesta makuuhuoneeseen...

Isännän yöpöytä on tällä hetkellä tämänäköinen...
meidän kuninkaallinen sänky.....
kurkistus olohuoneen nurkkaan...Ahh, en tiedä miten nuo kuvat tolleen "pomppi" ihan väärään paikkaan, kyllä niitten piti tulla ihan huonekohtaseen järjestykseen..... eipä tällä kertaa tän enempää,taidan tästä pakata itseni soffalle kutomaan, jospa joskus saisin sen pitsivillatakin valmiiksi asti.....
                                                                                                                                                           

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar