26 september, 2010

Vaatetusta...

Niin taas meni tämäkin viikonloppu aivan liian nopeasti........ihan tuntuu kuin aikakin menis paljon-paljon nopeammin kuin aikaisemmin...

Eilen illalla pitkästä aikaa tavattiin taas ihanat, suloiset naapurimme.Ei olla nähty viikkoihin, aina on jollain ollut jos jonkinmoista menoa, mutta kuten sanottu, eilen nähtiin kahvin merkeissä, ja rupateltiin niitä näitä......ja tuntui tosi tosi kivalta nähdä heitä taas!!!!

Tänään isäntä innostui yhdessä naapurin kanssa lähteen pitkän pitkälle aamulenkille...huom, starttasivat jo 8.30>>>sunnuntai-aamuna>>>>BRAVO!!!No minä nautin aamun hiljaisuudesta, ja sain tehtyä aika lailla kotitöitä ennenkuin isäntä takas laukkas.

Itsellä ei ole ollut mitenkään loistava päivä...työpaikalla on liikkeellä mahatautia, ja luulenpa että se minua on tänään haitannut...pahaa oloa, ja on pitänyt välillä ihan huilia,ja kurkkukin on taas kipee>>>>yhyy!!!! INTE NU  IGEN!!!
Yritin kuitenkin jotakin saada tänäänki aikaiseksi, ja starttasin projektini>>>>>KIRSIKKA

....kankaat vaan esille, ja suunnittelemaan.........hei, näitäkin vois käyttää....... ja sit toteuttamaan.......tässä yksi pieni yksityiskohta toisesta mekosta......ja tässä yksi työ valmiina!!!


Toisessa mekossa menee vielä aikaa, kun en ole ihan varma tuliko valittua oikea nauha kaula-aukkoon.......no aika sen näyttää.
Nyt nukkumaan, kun ei ole edes kunnolla kunnossa....toivottavasti ei ole huomenna näin paha olla.

Hyvää yötä, ihanaa alkavaa viikkoa!!!

KRAM,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar