04 september, 2016

MaalattuaTeki mieli muutosta kotiin - mieleni teki ostaa kokonaan uutta, uudet suuret vitriinikaapit. Päätin kuitenkin ekaksi kokeilla vanhojen vitriinikaappien maalausta, jos en olisi tyytyväinen niin emme hävinneet muuta kuin aikaa ja 90 kr.
Lopputulos tässä....mustat vitriinikaapit kaiken valkoisen sisustuksen seassa.
Ja nämä kelpaavat vielä jonkin aikaa, eli halvalla päästiin tällä kerralla. Saas nähdä kuinka kauan....

Hyvää sunnuntaita Sinulle !

By Kirsikka

9 kommentarer:

 1. Hienot tulivat maalaamalla! Onneksi, et uusia ostanut.
  Itse kärvistelen, kun mieleni tekisi jotakin sellaista harmaata ja rosoista. En kuitenkaan raaski luopua näistä vanhoista, perityistä tavaroista, enkä niitä toisaalta raaski maalatakkaan....ja tilaahan ei meillä ei täällä uudessa enää ole noita varastoidakaan...eli näillä sitten vaan mennään.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Minä taidan olla tämmönen levoton sielu, joka haluu muutosta.Ja mikä sen helpompaa muutosta kuin huonekalujen tuunaus tai huonekalujen ympäri pyörittäminen...
   Hyvää alkavaa viikkoa <3

   Radera
  2. Minä taidan olla tämmönen levoton sielu, joka haluu muutosta.Ja mikä sen helpompaa muutosta kuin huonekalujen tuunaus tai huonekalujen ympäri pyörittäminen...
   Hyvää alkavaa viikkoa <3

   Radera
 2. Wautsi ja Wau !! Olittepas onnistuneesti tuunanneet !! Teillä on kyllä tosi kiva koti ja on hauska välillä kurkata sinne näin netin välityksellä.

  Hyvää alkavaa viikkoa niin töihin kuin kotiinkin ! t: Tiina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos Tiina ...tällä hetkellä koti on aika mustavalkoinen, ja jotenkin se valkoinen vaan vetää puoleensa taas. Hhvää alkavaa työviikkoa sinne koti Suomeen.

   Radera
  2. Kiitos Tiina ...tällä hetkellä koti on aika mustavalkoinen, ja jotenkin se valkoinen vaan vetää puoleensa taas. Hhvää alkavaa työviikkoa sinne koti Suomeen.

   Radera
 3. Hei pitkästä aikaa :) Hyvä tuunaus ja edullisesti uutta ilmettä. Itsekin haaveilin muutamasta uudesta kalusteesta, mutta sit alkoikin kiinnostaa tuunailu ideat omista jutuista, vielä en ole toteuttanut, kunhan puutarhan saan järjestykseen niin sit on aikaa sisäjutuille. Mukavaa syyskuuta sinulle ♥

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hei Riitta! Se suunnitteleminen onkin parasta , ja onhan se ihana jos toteutuskin vielä onnistuu !
   Mielelläni seuaan sinun tuunailuja kun aloitat. Mutta vielä kesä jatkuu ...ja puutarhatyöt!
   Hyvää alkavaa viikkoa!

   Radera
  2. Hei Riitta! Se suunnitteleminen onkin parasta , ja onhan se ihana jos toteutuskin vielä onnistuu !
   Mielelläni seuaan sinun tuunailuja kun aloitat. Mutta vielä kesä jatkuu ...ja puutarhatyöt!
   Hyvää alkavaa viikkoa!

   Radera