29 september, 2016

Libanonista kuulumisia
Isännän veljen äkillisestä poismenosta on kulunut vuosi ja katolilaiseen tapaan pidetään vuosi tapahtuneesta kirkonmenot ja muistotilaisuus poisnukkuneen muistoa kunnioittaen. Niinpä päätimme Isännän kanssa lähteä pidennetylle viikonlopulle Libanoniin, jotta voimme osallistua muistotilaisuuteen.

Kiva tunne olla taas käväisemässä Libanonissa ja lauantaina päätimme lähteä uimaan Jbeiliin ( Byblos) ....kaunista, mutta kovilla seurauksilla, sain myrkytystilan ja olin kolme päivää sairaalassa, sillä seurauksella, että olen edelleen Libanonissa ja Isäntä Ruotsissa. Nyt odottelen vain koska mahdollisesti voin lähteä kotiin päin .... ikävä !!!!


By Kirsikka

8 kommentarer:

 1. Voi miten kurjaa,toivottavasti voit pian paremmin ja pääset kotiin.
  Ihanat värit vedessä:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kyllä, aivan ihanat värit meressä ja sehän minut saikin uimaan innostumaan. Libanonissa kun ei ole roskienkuljetus toiminut yli vuoteen niin roskia on jo joutunut mereen asti, Libanonin meri on saastunut ja maksoin siitä kovat hinnat.Pelkään pahoin että tilanne tulee pahenemaan ja laajentumaan pitemmälle vielä :(

   Radera
 2. Voi hurja! Toivottavasti ei käy toteen tuo mitä Jaelin kommenttiin kirjoitit.
  Toivotaan, että pääset pian Ruotsiin, vaikka sitten sairaalaan♥
  Olet ajatuksissani♥

  SvaraRadera
  Svar
  1. Pääsin täällä Libanonissa hyvään sairaalaan hoitoon ja huomen aamusta pääsen jo takaisin kotiin <3 , mutta pitää vielä käydä tarkastuksessa, jotta pääsen takaisin töihin.
   Kiitos lämpimistä ajatuksista !

   Radera
 3. Paranemisia Kirsikka! Hyvä uutinen että olet pääsemässä kotiin! Tsemppiä ja voimahalaus! Mira

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos Mira- kotona oon ja tuntuu hyvältä olla täällä, harmittaa mielettömästi kummosen loman saimme, olis kerätty ja tarvittu voimia ja toisin kävi..

   Radera