13 mars, 2016

Riikan keväässä
Pikatervehdys viime viikonlopun Riikan matkalta. Saatatte, ehkä ihmetellä että miten on koko ajan varaa matkustaa...mutta kun kerron hinnan niin luulisin, että moni muukin lähtisi saman tien. Siis viikonlopun matka täältä Tukholmasta Riikaan maksaa n. 250 kr/ henkilö sisältäen hytin ja laivamatkan eli ' ei pal mittää'. Ja Riikastahan löytyy vaikka mitä, historiaa, puistoja,kauppahallit ja tori, suuret ostoskeskukset, hyviä ja halpoja kahvi ja ruokapaikkoja jne. Jne.

Ostin tietysti reissusta jotain mukavaa mukaani, yhdet lämmittävät kaunottaret jalkaani ja pari huivia, en harteita lämmittämään vaan ihan muuhun tarkoitukseen. Siitä seuraavalla kerralla enempi.

Uutta voimaa alkavaan uuteen viikkoon ja lämpimin halein KEVÄTTÄ toivottaen,

By Kirsikka


5 kommentarer:

 1. Muutaman kerran on tullut tuolla torilla piipahdettua..:)

  SvaraRadera
 2. Voi sentään ! Katsoin juuri ikkunasta ulos ja totesin, että siellä sataa LUNTA !?! Yöäk !?! Takatalvi !?! Joten se siitä keväästä...

  Riikassa keväässä en ole käynyt, enkä kyllä muutoinkaan. Harmi !!! Nyt tekisi kyllä vaikka pienikin matka hyvää... Viikonloppuna piipahdan sentään Tampereella Keskimmäisen Neidon kanssa teatterissa.

  Hyvää Kevään ODOTUSTA ! t: Tiina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hyvää alkanutta viikkoa ja myöhästyneet syntymäpäiväonnittelut Sinulle ! Iloa ja innostusta kevääseen ! t: Tiina

   Radera
  2. Terveisiä Tiituspohjan keväästä (ja/tai kesästä) ! Ja iso KIITOS ihanasta yllätyksestä, jonka sain jo keskiviikkona. Olen vieläkin aivan hämmentynyt lahjasta; se on täydellinen ! KIITOS ja vielä kerran KIITOS !

   Ja kiitos myös sähköisestä postista + kuvista ! Yritän ehtiä kirjoittamaan Sinulle lähipäivänä... t: Tiina

   Radera
  3. Ps. Olisi kiva tietää, että mitä ostamistasi huiveista tuli ?

   Radera