04 mars, 2016

kevät villatakki ja mekko no.4

Oho, vielä toinen blogi postaus tällä viikolla ..

Edellisen postauksen verhokankaasta syntyneestä mekosta jäi vähän hukkapaloja yli ja niitä vähän lappaamalla sain vielä pienen kevätjakun..kankaan kuosi on paljolti kudotun näköistä ja vähän muistuttaa odd mollien neuleita ja siksipä päätinkin kokeilla jotain odd molly tapaista...eli tästä tuli
 ODD KIRSIKKA .
Ja kyllähän kevät villatakkiin pitää saada mekko joka passaa, eikös ...Mallit : omat, Kirsikka
Kankaat: pitsikangas, verhopalakangas, ohlssons tyger
mustavalkoinen puuvillakangas: aleesta hankittu huivi

Hyvää viikonloppua kaikille, jotka vielä olette jaksaneet pysyä kyydissäni,
By Kirsikka

Ps. Minä lähden Riikaan katsastamaan kuinka pitkällä kevät siellä jo on, seuraavalla kerralla siitä ehkä lisää.

6 kommentarer:

 1. Täällähän on nyt päivitetty blogia niin aktiivisesti, että hädin tuskin ehtii vauhdissa pysyä mukana...(sorry - huono vitsi !).

  Asusi olisi sopinut käyttööni torstaina, kun olin Kuopuksen kanssa torstaina teatterissa katsomassa "Elämän menoa". Muistatko tv-sarjaa nuoruudestasi ? Ritva Oksanen oli aikoinaan ihan omaa luokkaansa, mutta ei Jyväskylän kaupungin teatterin versiokaan ollut huono ! Kuopus ei ihan kaikkia yksityiskohtia tajunnut, mutta hyvin kului kolme tuntia niin äidiltä kuin tyttäreltä... Asumme olivat kyllä kovin arkiset, kun nyt vertaan niitä upeaan mekkoosi ja suloiseen jakkuusi.

  Toivottavasti viikonloppumatkasi oli onnistunut ? t: Tiina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hih hih...itsekin ihan ällistyin kun niin tiuhaan tahtiin tuli postaukset, ettette vaan ehtis kyllästymään :z
   viikonlopun matka oli onnistunut, minä vaan tulin kipeämmäksi, flunssa iskikin rajuna vasta reissussa, mutta hei, hengissä selvittiin :)
   Kivoja teidän äiti-tytär tapahtumat, niistä jää ihanat muistot aikuisikään. Minullakin on kova ikävä omaa rakasta äitiäni ja mahtavaa kun tiedän, että pääsiäisenä taas saadaan olla yhdessä!!!
   Mulla on iskenyt hirveä ompeluvimma, ja nautin luomisesta. Kipeenä ollessa tilasin neljännen ompelukoneeni, tällä kertaa coverlockin...nyt pitäis sit olla kaikki, enkä muuta tarvi :)
   Voi hyvin!

   Radera
 2. Kaunis mekko ja jakku!! Ja tuo edellisen postuksen takki...taitava olet ..:) Hyvää viikonloppua sinulle ♥

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos Irmastiina...ompeluinnostus päällä, ja pitää takoa kun rauta on kuuma( meniköhän se noin se sanonta?) Voi hhvin ihana !

   Radera
 3. Odd Kirsikka :) tykkään!!!! Mira

  SvaraRadera