27 januari, 2016

On täällä ommeltukin, mekko no.1
Tämä vuosi on alkanut aikamoisella ompelu innostuksella. Ensimmäisenä esittelen mustan pitsimekon.Olin saanut mahtavan idean pitkästä mustasta pitsisestä puolihameesta ja melkein kun sain sen valmiiksi niin totesin että EI MISSÄÄN TAPAUKSESSA ole minä.Minähän olen mekkoihminen .
Ja mekkohan tästä syntyi.
malli: oma, Kirsikka
Pitsikangas: stoff och stil
Nauha: Beirut, Libanon

By Kirsikka

4 kommentarer:

 1. Ajattelin sinua tänä aamuna, kun kävelin linja-autobysäkiltä töihin... Olisit varmaan nauttinut sinäkin ? Pakkasta -6 astetta + tähtikirkas taivas + lunta kaikkialla. Puut olivat aivan huikean kauniita ! Tuli hyvä mieli, vaikka muutoin väsyttikin...

  Voi sentään ! Sinä Ihana-Mekko-Ihminen ! Pitsimekkosi on aivan hurmaava ! Mahtaako olla juhla tulossa ? Tuo yllä ei ehdä töissä aherreta ?

  Talvista viikonloppua Sinulle ! T: Tiina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Aamujen aamua Tiina sohvan perältä, täällä suunnittelen kovasti seuraavia ideoitani ompelun suhteen. Nautin näistä lauantai aamuista ihan mielettömästi, hiljaista joka puolella ja mietin/suunnittelen kaikkea mukavaa...ompeluita, matkoja etc.( viime lauantai aamuna tilasin kesälomamatkan meille...maahan, jossa en ole vielä käynyt, maa täynnä historiaa, vanhoja kirkkoja ja luostareita, bazaareja...<3 , maa, josta Isännän juuret johtavat, joko arvaat?? )

   Meillä ei ole talvesta tietoakaan, vielä viikko sitten oli meilläkin hirmuisesti lunta, mutta tuli sateet ja plusasteet ! Ei se minua haittaa, ulkona näyttää aurinko nousevan ja minä suuntaan Zumbaamaan muutaman tunnin päästä. Hyvää viikonloppua Sinä Suloisista Suloisin Kanssaihminen <3

   Radera