27 augusti, 2015

Yöpöytä me löydettiin
Löytyihän se meidän näköinen yöpöytä makuuhuoneseen. Tämän IHANUUDEN löysin  5 €' lla kierrätyskeskuksesta. Äidin kauhistellessa " mahtavaa" löytöäni, suunnittelin jo mielessäni kullanväristen jalkojen valkoiseksi maalaamista. Eli ei tultu  Suomen kesälomamatkalta tälläkään kertaa tyhjin käsin :)
Ja mikä parasta.....että pöytä ön just niin meidän näköinen....musta ja valkoinen, käytössä vähän kulunut ,hauras,antiikkinen  .....mutta maalillahan saa kaikki näyttämään aika ok' lta, eikö totta?
Illan hämärässä ei onneksi näy kaikki naarmut!
Sateisin terveisin,
By Kirsikka

7 kommentarer:

 1. Todella mahtava löytö! Pidän kovasti pöydän muodosta, kiva kuulla että se pääsi hyvään kotiin. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos,hyvään kotiin pääsi....lupaan joskus pyyhkäistä pölytkin pinnasta :)

   Radera
 2. Meillä oli miehen äidin peruja tuollainen vanha pöytä ja sen yläpuolelle kuuluva peili...annoin viimemuutossa sen tyttärelle..:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ihastuin ensi näkemältä....mutta ajattelin äidin neuvoa pitkään ja hartaasti...tarvitsenko? No en...Ja siksi piti ajaa kahteen kertaan,koska tiesin että jää harmittaa jollen sitä SAA !!

   Radera
 3. Vai kierrätyskeskuksesta ?! Pitäisi ilmeisesti opetella käymään niissäkin... Kirpputorejahan minä rakastan ja tänä kesänä olen tehnyt monta huikeaa löytöä; retrokankaita, sähkönsinisen emalikattilan, punaisen emalikahvikannun (pienen) ja valkoisen maitohinkin jne. Mies ei ole ihan kauheasti löydöistäni innostunut, mutta ei kehtaa paljon kitistä, kun viime löysin hänelle yhden sotahistoriakirjan edullisesti ja vielä hänelle entuudestaan tuntemattoman.

  Yöpöytäsi on kaunis ! Vaikka jotenkin niin hauraan näköinen, että ihan pelottaa sen murenevan pois... Teillä on kyllä ihana koti sen perusteella, mitä kuvistasi aina vähän pilkottaa...

  Voi hyvin ! Iloa työhön ja arkeen ! t: Tiina

  SvaraRadera
  Svar
  1. ...viimeksi...

   Radera
  2. Pöytä on täyttä puuta...eli kestää enempi miltä näyttää. ahhh, minäkin rakastan kirpputoreja,isäntä niistä ro pahemmin välitä...mutta tänään kävi toisin :) Onnellinen isäntä...löysi kolme uutta kokin jakkua 20 kr kipale :)
   Eksyimme markkinoille tänään ja minäkin jotain itselle ostin...kipuvoidetta!!! Niskat niin jumissa että ihan itkettää ....mutta huomenna uusin voimin töihin, hyvää alkavaa viikkoa !!!

   Radera