18 april, 2015

Aika on saanut siivet...


Aika on saanut taas siivet selkäänsä.Yli puolenvälin huhtikuuta jo....apua! 
Meneekö minun aikani vain näin nopeesti vai Onko muutkin huomanneet ajan kuluvan nopeemmin kuin ennen....taitaa liittyä jotenkin tähän ikään....kö ?!!


Nyt on jo taas lauantai,
Jotenka hyvää viikonloppua IHANAT !

By Kirsikka

4 kommentarer:

 1. ...Aika on saanut siivet... Nämä kuvasi osuivat nyt aikaan ja paikkaan, jolloin eräs ihminen teki oman valintansa ja sai siivet selkäänsä. Sitä hänelle toivon ! Suru ei ole koskettanut omaa kotiani, mutta ystäväni kotia on. Elämä on niin ihmeellistä; välillä ihanaa ja välillä julmaa. Ihmisen valinnoista kukin kantaa oman vastuunsa, mutta läheisten surua...ikävää...tai vihaakaan se ei helpota ! ...Aika on saanut siivet... t: Tiina

  SvaraRadera
  Svar
  1. :(
   Jäljelle jää iso kysymysmerkki.....miksi? Kaikkea ei pysty eikä voi ymmärtää ja se suru joka jäljelle jää on varmasti yksi syvimmistä ja vaikemmista.

   Kaikesta huolimatta elämää tämä on, hyvässä ja pahassa...

   Voimahaleja ystävällesi !!!

   Radera
 2. ❤ hienosti kirjoitettu -E.R-
  Kiitos Tiina onnitteluista- aivan ihana päivä ja ilmakin niin kaunis kuin keväinen päivä voi olla, töissä lapset lauloivat ja piirsivät ja sain osakseni niin paljon haleja ...näillä jaksaa 😊 .
  Lauantaina juhlitaan tyttöporukassa nauttien välimeren herkuista ja toivottavasti myös tanssien 😊. Hyvää viikonloppua ihana Sinä ! ❤

  SvaraRadera
 3. Ihanaa että olet palannut blogin ääreen. Sattumalta piipahdin ihastelemaan blogiasi ja ilokseni huomasin että tännehän on ilmestynyt vaikka mitä ihanaa.

  SvaraRadera