07 mars, 2015

Zetan puutarha kahvilaZetan sievä puutarha kahvila herättää viimeistään kevääseen. Vielä ei ulkopuutarhasta paljoa löytynyt kasveja, mutta liikkeen sisällä oli yhtä sun toista vihreää ja kukkivaa ihanuutta.

Zetan kahvila on suosittu varsinkin viikonloppuisin, silloin saa peräti "jonottaa" istumapaikkaa. Jos haluaa rauhassa istua ja takaa varman istumapaikan ehkä paras ajankohta on noin tuntia ennen sulkemisaikaa.

Kahvilasta löytyy paljon ekologisia tuotteita, sekä makeaa että suolaista...
me päädyimme ihaniin suolaisiin herkkuvoileipiin. Hintataso tässä kahvilassa on Tukholman normihinnoissa, vaikka tämä kahvila löytyy Kungens Kurvanista, kivenheitonmatkan päästä Ikeasta.
Hyvää ja herkullista viikonloppua...
tänäänKIN ruuan merkeissä....
tietysti pitää juhlistaa huomista naistenpäivää hyvässä seurassa !

By Kirsikka

4 kommentarer:

 1. Iloista ja Keväistä Naistenpäivää Sinulle ! t: Tiina

  Täällä on vähän vaisu tunnelma tänään, koska Mies onnistui (?) saamaan sen saamarin influenssan ja on nyt toista päivää kovassa kuumeessa (yli 39 astetta). Jouluna oli edellisen kerran sairaana ja nyt TAAS... Yritin pakottaa hänet ottamaan rokotuksen tautia vastaan, mutta eihän hän minua usko. Olisi kyllä kannattanut uskoa !

  Minulle ja meille kuuluu kaikenlaista. Esikoinen on lomalla Berliinissä, Isäni täyttää kohta 80 vuotta, Keskimmäisellä on ajokortti ja keväällä yo-juhlat. Minä saan ope-opinnot loppuun kesään mennessä, jos mitään ihmeellistä ei tapahdu. Taidankin kirjoittaa lähiaikoina sinulle s-postia, kun löytyy sopiva hetki. Voi hyvin !

  SvaraRadera
  Svar
  1. Me ollasn säilytty tämä talvi kokonaan ilman flunssaa, syödään vahvaa d vitamiiniä oliskos siitä ollu apua? Voi miten kiva kuulla teidän kuulumisia, teillä on touhukas kevät opintojen parissa ja kesällä kaikki on jo valmista....mahtavaa! Voikaa hyvin ❤

   Radera
 2. Kiva paikka:) Ja hyvää naistenpäivää' Kirsikka!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Joo, ihastuttava pieni kahvila 😊. Toivottavasti sinun naistenpäivä oli mahtava!

   Radera