28 februari, 2015

Kastejuhlaan mekko

Tuli kutsu arabialaisiin, katolilaiseen kasteeseen. Tuttuun Kirsikkamaiseen tyyliin ei kaapista löydy mitään päälle pantavaa Eli ei muuta kuin mekkoa ompelemaan. Tästä kasteesta olen jo ollut tietoinen jonkin aikaa ja siitä syystä tämä kangas on hankittu varta vasten tätä tilaisuutta ajatellen.
Mallina tuttuun tapaan A linja....sekun ei mistään kiristä. Lopputulokseen olen erittäin tyytyväinen ja värit minun makuuni.

Kangas: Tukholma
Malli: Oma, Kirsikka

Suloista lauantai iltaa,
By Kirsikka

10 kommentarer:

 1. Svar
  1. Kiitos Hanne...huomenna ensimmäistä kertaa ihan oikeesti päälle....huomenna on se kastejuhla ❤

   Radera
 2. Ihana mekko. :0)

  Eleni

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos Eleni...kun nyt ei vaan palelis tän kanssa kirkossa.

   Radera
 3. Vau, todella kaunis malli ja hieno lopputulos. Värimaailma ja kuviointi on sellaista,että voisin itsekin pukea tuon ylleni. Helppoa ja kaunista kun sen osaa, ompelukoneen käytön nimittäin. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos Hurmioitunut...tätä kangasta oli niin monena kauniina väriyhdistelmällä...päädyin tähän neutrimpaan, ehkä tulee vielä jatkossakin käytettyä , vaikka housujen kanssa tunikana 😊.

   Radera
 4. Svar
  1. Kiitos Emileitha/Tarja. Olikin oikein hyvän olon mekko...mistään ei kiristänyt :)

   Radera
 5. Taas niin, niin ihana mekko, että ihan kateeksi kävi... Väri - upea + malli - upeampi + asu ylläsi - UPEIN ! Itselläni on niin, niin rumat polvet, että olisin kyllä ollut pulassa... Tänä talvena olen pitänyt usein sekä mekkoja että hameita, mutta mustat ja paksut sukkahousut saavat pulleat polveni jopa näyttämään siedettäviltä (toivon niin). t: Tiina

  SvaraRadera
 6. Kerron salaisuuden....minulla ei ole koskaan ennen ole ollut päällä näin lyhyttä mekkoa...mikäköhän villitys minuun nyt on iskenyt?? Höpö höpö...sinulla on hieno kroppa ja kaikki.... ja mahtavat hiukset 😊 !!!

  SvaraRadera