13 september, 2014

Minun kesäni... 3.


Lauantai.Suuret markkinat.Vilanova i La Geltru.Castelldelfelsistä junalla.Ihana kahvila.Herkulliset leivokset. Vapaana kulkevat kilpikonnat. Idyllistä.

By kirsikka

2 kommentarer:

 1. En tajua, kuinka kilpikonnat voivat olla noin irrallaan ? Ovatko ne luonnonvaraisia siellä ? Nyt siis paljastuu tietämättömyyteni... Ihmetellen: Tiina

  Ps. Meidän teini kertoi perjantaina, että hänen ystävänsä perheeltä on alku viikosta KARANNUT kilpikonna, josta on tehty nyt "katoamisilmoituksia". Ei luulisi moisen eläimen kovin kauaksi ehtivät, vai onko sekin tarua, että ovat hidas liikkeisiä ?

  Ps. Entisellä työkaverillani on kaksi kilpikonnaa, jotka viettävät talvet heidän jääkaapissaan horrokseen vaivutettuna; karkkirasioissa maitopurkin ja jauhelihan vieressä (yöäk!).

  SvaraRadera
 2. Kilpikonnat löytyivät ihanan kahvilan takapihalta,siellä heillä oli myös pieni suihkulähde jossa varmaan pitivät itseään kosteana( eikö ne tarvikkin vettä säilyäkseen)... Kulkivat Pitkin ja poikin pihalla,ja kyllä ne aikamoista vauhtia pääsivät.
  Minäkin sanon yök,jääkaapissa oleville konnille ja vielä...yök!

  Mutta Hei,bazaari oli ihana...iso ja siellä oli vaikka mitä kivaa.samoja vaatteita kuin barcelonan pikkubutiikeissa mutta 1/4 hinnasta :)

  SvaraRadera