02 juli, 2014

Bali mekko






Kangas Balilta,
Malli, oma,Kirsikka

By Kirsikka

7 kommentarer:

  1. Kaunis mekko kauniista kankaasta!

    SvaraRadera
  2. Todella kaunis!! Tykkään.
    Mukavaa heinäkuuta Kirsikka♥

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kiitos Irmastiina:)
      Kohta alkaa loma...loma....LOMA !!!!

      Radera
  3. Hitsi ! Bali-mekko on niin, niin kaunis, että ei voi muuta kuin huokailla... Ihana, ihanampi, ihanin ! Teinisti sanottuna: JÄÄTÄVÄN SIISTI ! t: Tiina

    Ps. Ihanaa ja Iloista alkavaa lomaa sinulle !

    Ps. Terveisiä Tiedekeskus Heurekasta Vantaalta ! Teimme sinne eilen tyttöjenreissun junalla. Esikoinenkin liittyi HKI:stä seuraamme. Minua kiinnosti erityisesti se osa näyttelystä, jossa oli kaikenlaista mielenterveyteen tai -sairauteen liittyviä juttuja.

    Ps. Vielä kerran lämmin kiitos sinulle syntymäpäivälahjasta ! Kaikki oli täydellistä ! Pöllöt on niin mun juttuni ! Olet kyllä melkoinen taituri !

    SvaraRadera
    Svar
    1. Oletkos ollut Balilla ? Kyselee hän, joka lomailee tällä erää vain Suomessa, koska passi oli mennyt vanhaksi ja uutta ei taida millään nyt saada; perinteinen Tallinakin jäänee nyt käymättä.

      Radera
    2. Haaveena joskus käydä Balilla .Ystäväni käy siellä joka talvi,fröken k ,hän sieltä tuo aina ihania kankaita. Hän toi mulle ihanan aniliinin värisen laukun sieltä,ja aivan ihanan silkkisen
      aamutakin,jonka tuunaan mekoksi.

      Tilasin kasan mekkokankaita,ja sormet syhyy :)) Jospa ekalla lomaviikolla ehtis muutaman ommella...ekan viikon loppuviikosta tulen suomessa käymään pikavisiitillä,ja 16 heinäkuuta lähden barceloonaan,kankaita mm katsastamaan.
      Nauti lomastasi , Sinä suloinen !!!

      Radera