02 juli, 2014

Bali mekko


Kangas Balilta,
Malli, oma,Kirsikka

By Kirsikka

7 kommentarer:

 1. Kaunis mekko kauniista kankaasta!

  SvaraRadera
 2. Todella kaunis!! Tykkään.
  Mukavaa heinäkuuta Kirsikka♥

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos Irmastiina:)
   Kohta alkaa loma...loma....LOMA !!!!

   Radera
 3. Hitsi ! Bali-mekko on niin, niin kaunis, että ei voi muuta kuin huokailla... Ihana, ihanampi, ihanin ! Teinisti sanottuna: JÄÄTÄVÄN SIISTI ! t: Tiina

  Ps. Ihanaa ja Iloista alkavaa lomaa sinulle !

  Ps. Terveisiä Tiedekeskus Heurekasta Vantaalta ! Teimme sinne eilen tyttöjenreissun junalla. Esikoinenkin liittyi HKI:stä seuraamme. Minua kiinnosti erityisesti se osa näyttelystä, jossa oli kaikenlaista mielenterveyteen tai -sairauteen liittyviä juttuja.

  Ps. Vielä kerran lämmin kiitos sinulle syntymäpäivälahjasta ! Kaikki oli täydellistä ! Pöllöt on niin mun juttuni ! Olet kyllä melkoinen taituri !

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oletkos ollut Balilla ? Kyselee hän, joka lomailee tällä erää vain Suomessa, koska passi oli mennyt vanhaksi ja uutta ei taida millään nyt saada; perinteinen Tallinakin jäänee nyt käymättä.

   Radera
  2. Haaveena joskus käydä Balilla .Ystäväni käy siellä joka talvi,fröken k ,hän sieltä tuo aina ihania kankaita. Hän toi mulle ihanan aniliinin värisen laukun sieltä,ja aivan ihanan silkkisen
   aamutakin,jonka tuunaan mekoksi.

   Tilasin kasan mekkokankaita,ja sormet syhyy :)) Jospa ekalla lomaviikolla ehtis muutaman ommella...ekan viikon loppuviikosta tulen suomessa käymään pikavisiitillä,ja 16 heinäkuuta lähden barceloonaan,kankaita mm katsastamaan.
   Nauti lomastasi , Sinä suloinen !!!

   Radera